Nieuwe website

Bent u ook een trouwe bezoeker op mijn website? Bekijkt u daar ook graag de foto’s of filmpjes of de dans agenda? Dan geldt dit bericht zeer zeker voor u .

Sterk verouderd

De Goldengirll website gemaakt door studenten werkte altijd prima en ik was er ook heel erg blij mee ,maar is helaas sterk veroudert en krijgt steeds geen updates,waardoor er veel problemen ontstaan zoals.. uploaden foto’s lukt niet meer,en ook mappen die ik weg gooi blijken er nog steeds op te staan,waardoor ik veel te veel ruimte bij de server gebruik waar me website staat,en ik maar denken dat ik met het weg gooien juist ruimte vrijmaak hahahaha NOT Dus.

Nieuwe webbouwer

Ik ben nu in contact met website bouwer Richard Thoolen die naast mijn oude website een totaal nieuwe gaat bouwen,en dan gaat er het 1 en ander veranderen,wat dat is gaan we nog beleven,maar het blijft wel een country website met foto’s en filmpjes en agenda enzo.
Als de nieuwe website klaar is word het meeste over gezet van de oude naar de nieuwe website.

Niet alles wordt overgezet

Maar gaan er veel fotomappen niet meer mee. Dus adviseer ik u als u nog leuke foto’s wilt hebben dat u die nu gaat pakken voor April ,want de jaren 2016 & 2017 & 2018 gaan ook verwijderd worden.

Op de nieuwe website komen de foto’s van 2019 & 2020 en de aankomende jaren.

Ik wens u veel plezier met het zoeken van de leuke foto’s nu het nog kan.

Oude foto’s op aanvraag

Alle foto’s heb ik nog in orgineel en bewerkt op externe schijven,dus ze zijn nooit helemaal weg en altijd nog op te vragen.

Kosten project

De kosten voor dit project worden uit het potje van de afgelopen donatie gedaan en giften in de gouden spaarvarken..
iedereen hartelijk dank,en het staat u vrij eventueel een kleine donatie te doen,om te helpen de site te laten voort bestaan.

Veel liefs van mij Adrie (Goldengirll)