Artiesten

Onderstaande artiesten treden op op de evenementen die aangemeld zijn op mijn website.

Country zangeres

Met haar geheel eigen sound, en inspiratiebronnen zoals Patty Griffin, Emmylou Harris en Bob Dylan, schrijft Hilde prachtige songs. Alleen met een gitaar en haar stem raakt ze het publiek.

Website Hilde Vos

0
Band

De Leif de Leeuw band is een jam-band geformeerd rondom de naamgever en gitarist Leif de Leeuw. De jonge gitarist sleepte verschillende prijzen binnen waaronder twee keer de “Sena Young Talent Guitar Award” (2009/2013) en vier keer op rij “Beste Blues/Rock-Gitarist Benelux” door de lezers het magazine “De Gitarist”. Hetzelfde succes geldt voor de band. In 2014 wonnen zij de “Dutch Blues Challenge” en in 2015 werden ze uitgeroepen tot “Best band 2015” door de European Blues Awards. Ondanks deze blues-prijzen laat de band zich niet beperken door stijlen. In hun shows met uitgebreide jams komen genres zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock terug. Kenmerkend is dat ieder optreden uniek is, er is volop ruimte voor improvisatie. Een groot deel van de muziek ontstaat op het podium en is zelfs voor de muzikanten elke keer weer een verrassing.

Website De Leif de Leeuw band

0
Country band

De momenteel meest aan de weg timmerende en zeer succesvolle countryband van Europa is Ramblin’ Boots.

Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks brengt Ramblin' Boots de countrymuziek tot leven.

Website Ramblin' Boots

0
Country band

The band loves to cover songs from all over the world with roots in #countryrock #newcountry #americana #rock and so much more.....

Website: Next Exit Nashville

0
Country & Western Band
Met haar geheel eigen sound, en inspiratiebronnen zoals Patty Griffin, Emmylou Harris en Bob Dylan, schrijft Hilde prachtige songs. Alleen met een gitaar en haar stem raakt ze het publiek. Website Hilde Vos
0
Country zanger
0
Country & Western Band

website: Road Chicks

0
Country zangeres

website : Miss Lana

0
Country band
Alias Jacqueline van der Griend volgde Ilse DeLange op als leadzangeres in Nederlands nummer één countryband Cash On Delivery.
En dat deed ze met verve. Maar liefst zes keer won ze bij de Dutch Country Music Association de prijs voor beste countryzangeres van Nederland.
 
Website: Jacky & Band
0
Country zangeressen

website : Just us

0