Over mij

Hoe ik mijn passie ontdekte en waarom ik een eigen website wilde opzetten.

Mijn inspiratie

Ik was denk ik een jaar of 12 en lag in het zwembad op het gras met een kleine radio en hoorde Dolly Parton, heerlijk wat een mooie muziek. Ik kocht haar single en draaide hem grijs, natuurlijk ging ik steeds meer country luisteren en LP’s kopen. Dit was voor mij gewoon mijn muziek, mooie songs, goede en vaak waargebeurde teksten. Heerlijk om naar te luisteren! Wat was Dolly Parton een mooie vrouw op tv, wat een uitstraling heeft ze: prachtig haar, mooie kleding. Daar was ik gelijk helemaal weg van, dat wil ik later ook dacht ik toen stiekem.

Jaren later, als ik inmiddels getrouwd ben en 2 kinderen heb, ga ik naar Country Line Dance in Werkhoven. Ik kon helemaal niet dansen, ook niet style dansen, maar ik pikte country line dance zo op.

Steeds meer

Toen ik op Multiply (een webhost) kwam, kwamen er ook een dans agenda, danssheets, links van dans clubs, een flyer map voor aankomende evenementen en dans filmpjes bij. Ook ontstond er een smoelenboek, maar helaas stopt Multiply ermee. Zelf ben ik er nog niet aan toe om te stoppen mensen vast te leggen tijdens het dansen en wil ik deze uit de hand gelopen hobby blijven voortzetten. Met behulp van 3 jonge mannen hebben we een hele nieuwe site gebouwd en dit is het resultaat!

Country virus

Toen ben ik verder besmet met het Country virus, want daarna ging ik ook dansen bij andere Country clubs. Op mijn scooter ging ik dan naar Achterveld, Maartensdijk en vele andere clubs. Diep in de nacht ging ik op mijn scootertje weer naar huis.

Eigen website

Juist door een andere dans club ben ik mijn eigen website begonnen. Ik werd op een foto gezet en er werd mij gemeld dat ik op hun website de foto kon bekijken. Ik natuurlijk gauw kijken bij thuiskomst, maar helaas was er geen foto van mij te vinden. Dat gebeurde nog zo’n 2 keer, dus toen dacht ik: dat kan ik beter! Ik bouw een site en daar mag iedereen op die ik fotografeer, en zo is mijn website geboren.

Inmiddels is dit mijn 3e website. Mijn site puilt uit van de foto’s waar iedereen graag naar kijkt. Door mijn gezondheid kan ik helaas niet meer zoveel dansen. Nu is dus mijn camera een passie bij het dansen: om de mensen die daar vol overgave aan het dansen zijn of aan de kant staan of zitten te genieten van de dansers of muziek vast te leggen, zodat ze later die dag nog na kunnen nagenieten.