Zaterdag morgen vertrekken we op tijd en geheel in Country Style naar de Brabant hallen in Den Bosch waar de Western Experience 2 dagen plaats zal vinden.
De auto is afgeladen omdat we ook in Den Bosch logeren bij Paula,en daar zijn we ook altijd heel blij mee en dankbaar voor ,want anders is het heen en weer rijden voor ons.
Als we aankomen is het al erg druk op de parkeerplaats en binnen zijn er 3 lange rijen om naar binnen te gaan, ook al heb je de tickets uitgeprint je staat gewoon in een lange rij, we begroeten al veel bekenden in de rij en gaan dan naar binnen,Kees geeft me al een kus en zegt dan nou schat hier scheiden onze wegen,en hij gaat zijn kant op en ik mijn kant hahaha en we zien elkaar of niet of wel weer ergens in de hallen ,me camera is al klaar en in de aanslag, en al snel schiet ik alles wat ik zie de hele dag door ,ook de artiesten en de verschillende zalen en de standhouders en de vele dansvloeren en kees kom ik heel af en toe ergens tegen in de armen van leuke dames of heren hahahaha..
Als ik bij Bobs Main Stage kom staan daar: Gone Country (DE), Indian Summer,Instructors Show-Off,Dwayne Verheyden + Band,Ramblin’ Boots dus Kei goede country muziek en volle dansvloeren en allemaal stralende bezoekers..
Bij de CARS & MUSIC treden voor u op DJ’s Alex & Wout, Mrs. McBright, Ted & Helen, Audrey Smits ,MCE + Leoni Jakobi, Miss Lana, Road Chicks (Austria) en ook hier volle dansvloer en vrolijke stralende bezoekers..
De TRADITIONAL LINE DANCE zaal daar werd de muziek verzorgt door DJ Glenn en DJ Aad en ook zij hadden volle bak en volle vloer en vrolijke dansers op en naast de vloer.
Ook was er een CATALAN STYLE DANCING ruimte me muziek van DJ Richard en Dj Jonathan en Workshop Laura Jones / Pol F. Ryan ,het was niet groot, maar wel erg druk hoorde ik van veel mensen ,ook Kees was er geweest ,ik heb het helaas gemist zaterdag er was ook zoveel te zien ,maar hopelijk krijgen deze groep dansers een grotere zaal en vloer, want de Catalan dansen zijn toch bij heel veel dansers erg geliefd en trekt ook veel jongeren aan dus ik zou zeggen geef ze wat meer ruimte ,dus duimen dat dat volgend jaar ook zo mag zijn..
De zaal MODERN & WORKSHOP HAL daar draaide DJ’s Yvonne & Jukebox Junkie de verzoeken weg en waren er Workshop Daan Geelen (non country) en Workshop Ivonne Verhagen (country) en Workshop Colin Ghys (non country) en Workshop Ivonne Verhagen en Colin Ghys (non-country),helaas zag ik deze hal pas net voor ik weg ging,dus zondag er op tijd bij zijn hahaha.
Het is een verademing om hier weer te zijn en langs de stands te struinen en wat moois te scoren ,ik koop een hele mooie hoed bij The Best Of The West uit Italie en ook 2 mooie Underbrusten bij Miranda uit NL en ik word door Joeri netjes ingesnoerd …
Als mensen mij melden dat het al 15.15 is schrik ik en zeg ik dat ik nodig nog moet eten ,wist niet dat het al 12 uur was geweest ,maar bij alle eet hoekjes staan lange rijen ,want het is echt druk op deze mooie koude zaterdag ,vele cowboy’s en cowgirls en andere bezoekers hebben de weg weten te vinden na 3 jaar naar de W.E , en iedereen moet een keer eten of drinken ,dus ik schuif aan in de rij en na een half uurtje kan ook ik even eten bij 2 gezellige dames (Moeder en dochter) uit Rotterdam aan tafel in de Native American zaal.
Ik struin daarna de artiesten nog af en de dansers op de vloeren en zie alleen maar vrolijke mensen op en naast de vloeren ook zie ik bij de stands mooie platen en mooie jeans en mooie hoeden en dan al die mooie boots wouw wouw wouw en ook mooie prijzen ,ik zit bij Pam en Johan en Ank en Marian aan de tafel als ik van Diana een mooie doosje met knutselspullen krijg en een tonnetje me cdtjes om te knutselen,HArtelijk dank ik ben er heel erg blij mee xxx.
En dan voor je het weet loopt zo een mooie dag van lekker kletsen, en af en toe een dansje, en veel vast leggen van de dag tot een einde en nemen we van heel veel artiesten en standhouders en vrienden en bezoekers afscheid ,en komen we bij de parkeerkaart apparaat of buiten bij de slagbomen nog mensen tegen die zeggen zie je nou wel Adrie is er toch ,zij zijn me dus niet tegen gekomen op de W.E Zaterdag, we laden alles de auto in om op naar Paula te gaan,die ons met open armen verwelkomt en ons nog een lekker broodje geeft en wat drinken en een heerlijk bed om in te slapen.
Onze dag kan niet meer stuk ,wat was het druk de hele dag in de hallen, en als vanouds overal super gezellig ,iedereen genoot en ook was het heerlijk na zitten bij Paula .
Ik zeg op naar de zondag ..

Organisatie en alle vrijwilligers Hartelijk dank voor deze super mooie Dag,als VAnouds bere gezellig en helemaal Country LOVE IT en wij hebben allemaal genoten.
Alle Dj’s en Artiesten en geluid en licht mensen hartelijk dank voor jullie muziek, Het was Pure Country LOve IT en we hebben dus genoten van jullie songs
Demo’s ook jullie allemaal hartelijk dank ,we hebben van iedereen genoten die de demo’s gaven..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier