Zondag morgen heerlijk wakker worden op 7 hoog geloof ik,dan heerlijk ontbijten bij en met Paula en Nel en Marian en Kitty en Kees,het is een gezellige boel zo aan de rijkelijk gevulde ontbijt tafel,er worden wat foto’s gemaakt in onze pyama’s hihihi,en dan is het voor vele aan kleden,en ik pas ook nog even het Country zomer jurkje die ik bij Miranda heb mee genomen,helaas zit er een zwaar punt in de rits en ga ik er vandaag nog even mee terug,want we hebben weer een super mooie Country dag voor de boeg met Diverse Dj\’s en Artiesten,en heel veel bezoekers dus dat gaat helemaal goed komen.

Dus ik trek weer me zwarte rok aan en me bruin met gouden underbrust en me bruine Cowgirll hoed op en dan is het gedag zeggen tegen Paula,haar heel hartelijk danken voor weer een super gezellige overnachting met Ontbijt,zo lief xxx,spullen de auto in laden en hup weer op weg naar de Brabanthallen,daar laten we onze kaarten weer zien en kunnen we weer naar binnen,jassen bij de garderobe afgeven me camera in de hand en dan hup de hallen door.

Want overal is wel een dj zoals Dj Wim Grashuis & Dj Daniel & Dj Aad Eikema & Dj Wil Bos & Dj Jonathan & Dj Ronald en vele andere,en dan de keur aan artiesten o.a Windfall , Simon Burridge & Band, Jordyn Mallory & Nashville Nights, Sunday\’s Child, Patrick Koers, Liona Post en er werden ook Workshops gegeven in Diverse hallenn en er waren ook Indianen shows en paard rijden en de schapen waren er ook weer,voor ieder wat wils,en ook voor de kinderen waren workshops en verhalen vertellen,dus een zeer uitgebreid programma weer net als zaterdag alleen andere artiesten,het is wat minder druk dan gisteren,maar de mensen die er zijn,kunnen hun hart weer ophalen met pure country muziek,of bij Esmeralda in de zaal daar kun je Country en Moderne muziek verwachten en op dansen,ook daar neen we even een kijkje en vraag ik of er ook voor mij zo een mooi shirt te koop is die Esmeralda heeft ontworpen en die ik heidi zag dragen,super mooi,en er wordt aan gewerkt hihihi ,prachtig voor de warme dagen dat shirt,daar maak ik ook dan de blits mee hihihi.

IK zie veel dansers van de Happy Feet dancers vandaag,zij zijn in grote getallen van 2 dans locaties gekomen,en zitten dit keer in de live muziek hal,Yvonne waar ik vaak mee dans kan haar hart op halen bij alle leuke kraampjes en ik zie dat ze aan 1 dag te kort heeft whahahaha,dat zegt ze ook,volgend jaar gaat ze twee dagen ,goh klinkt me zo bekend,ook ik ging ooit 1 dag,en was voor mij ook te weinig,ik ga al jaren 2 dagen,vaak op en neer ,maar tegenwoordig mag ik bij Paula slapen en is de reis 5 minute voor de zondag,ook zie ik Monique en Frank geheel in style binnen komen,Bart van Black Planet vraagt of ik hun foto’s naar hem op wil sturen,want deze twee dragen meestal kleding van Black Planet en ze zien er prachtig uit.\r\nDe hallen zijn nu een soort van snoep winkels alleen wat duurder,je kan je hart op halen aan alle mooie hoeden en boots en Country kleding en Country Jurken en Jeans en oorbellen en meubels en bedden en petjes en shirts en schilderijen,het 1 nog mooier dan de andere ,wouw zo mooi,en ik koop 1 mooie wit/zwarte rok waar geen ander van is,ben super benieuwd hoe die staat en die rok van zaterdag ook,en dat zie ik thuis pas,want ik heb geen wit truitje en witte Underbrust bij me ,die er juist op moeten,dus op hoop van zegen is het mooi en staan die rokken mij.

Natuurlijk zet ik veel mensen op de foto en ook artiesten en dj\’s en organisatie en dansers en ook mag ik met 2 indiaanse vrouwen op de foto\’die Paula even maakt,ze zijn super mooi geworden ,dank je wel Paula.\r\nOok zou ik een mode show mee lopen met ellen en nog meer vrouwen in mooie jurken,dus legde ik aan Eline uit hoe me camera werkt,en dan mocht zij foto\’s maken,maar helaas ging de mode show niet door,want de laptop waar de muziek op stond was zoek,dus geen mode show voor mij.

Ik merk weer veel te laat dat het al half 6 is en dat ik nog steeds niks gegeten heb,dus neem een broodje en ga zitten,ben erg moe en kom niet meer van het bakje af tot we afscheid gaan nemen van veel Country vrienden en artiesten en stand houders,want het is weer voor bij de 2 dagen Western Experience ,waar we het hele jaar naar uit hebben gekeken ,is weer voorbij gevlogen,wat jammer,maar we hebben met alle bezoekers genoten van deze 2 super mooie country dagen,de sfeer ,de mooi aangekleden hallen ,de muziek de dj\’s de artiesten het was klasse,op naar volgend jaar,dan komen wij zeer zeker weer 2 dagen,en ons bedje is alweer gereserveerd bij Paula.

Western Experience Organisatie hartelijk dank dat jullie weer een top dag hebben neer gezet zonder jullie geen geweldig country feest,met Kei goede artiesten en super mooie kramen ,mooie indeling,het was top,grandioos genoten van alles en iedereen ,op naar de volgende dag.

Alle artiesten en Dj\’s dank voor jullie kei goede muziek,zonder jullie geen Country Feestje en licht en geluid mensen dank voor u inzet,ook de Demo\’s en Workshops dank dank dank we hebben van alles en iedereen genoten.

En dan alle bezoekers dank voor jullie komst,het was super leuk dat jullie in zulke grote getallen aanwezig waren.

ik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.

Help me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij

Dank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto’s