Vrijdag vertrok ik naar Winterberg ,eigenlijk zou ik met 2 vriendinnen mee rijden maar helaas konden zij niet gaan ,gelukkig kon Kees me naar Voorthuizen brengen en kon ik met Carla & Joop mee rijden ,net zoals de andere jaren heb ik met hun weer een appartement in De Brabander ,we rijden lekker relaxt naar Winterberg ,stoppen nog even bij de supermarkt en checken daarna in in het hotel waar ik direct te horen krijg nog geld terug te krijgen ivm een foute berekening van ons appartement ,nou dat is een goede binnen komer,ik laat het verrekenen als we zondag uit checken ,we krijgen ook veel vrijkaarten van dingen in en om het hotel dat is altijd erg leuk en gezellig , ook geven we door wat we voor het avond eten willen eten zodat we aan tafel bediend worden  met iets waar we zin in hebben of erg lekker vinden .Met de pols bandjes kunnen we ons appartement in ,pakken we de auto uit en nemen we even een drankje en dan op naar de bar daar krijgen we een welkoms drankje , we zien weer veel bekende en zitten al snel met ze allen te babbelen en te lachen en we hebben er allemaal weer veel zin in ,we kunnen om 18,00 aan tafel voor het dinner  zodat ik daarna even kan bijkomen in ons appartement ,op tijd ga ik naar de skihut om me laptop aan te sluiten ,want ik val in voor DJ Aad die verhindert is en ook maak ik de camera gereed ,de skihut is een geweldige plek om country dansers en artiesten neer te zetten ,alles is hout echt heel erg mooi ,en voor je het weet is het 20.30 en treden Ted & Helen op en krijg ik al best wel veel verzoekjes,maar ik mag niet draaien wat de artiesten zingen en ik mag ook alleen maar country draaien,de vloer is als de artiesten op komen al goed gevuld en ook met de verzoekjes vult de vloer zich snel ,er zijn van veel verschillende dansclubs dansers aanwezig waardoor je ook veel andere of nieuwe dansen voorbij ziet komen en ook mooie muziek ,sommige dansen heb ik niet en dan komen er van zelf stickies  naar me toe zodat ik toch de song af kan spelen hartelijk dank daarvoor.Ted en helen zingen tot 23.45 en iedereen geniet want wat hebben we dit gemist ,met ze alle op de vloer om te dansen en te genieten van live muziek ,ook koppeldansen komen voorbij,het is een top avond geweest ,moe maar voldaan sluit ik om 23.45 de laptop want er is nog een kleine Bingo ,ik ga met Carla en Joop naar ons appartement waar we nog een hapje en een drankje nemen en dan heerlijk ons bed in duiken.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de foto of nummer door aan mij,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik wens u heel veel kijk plezier toe