Maandag avond is het een feest avond met bloemen thema bij de Big Wheel dancers in Utrecht,met een Hapje en een drankje en heerlijke muziek nemen we weer even afscheid van elkaar en wensen we elkaar een super leuke en vooral mooie vakantie toe.\r\nHet is heel gezellig,en vele hebben gehoor gegeven aan het thema bloemen,zo ook ik zelf,maar aangezien het warm is ben ik niet in me lange jurk,maar heb ik een leuke zomer jurk aan en in me vlechten ook bloemen, en op me hoed ook,nou ik was er klaar voor hoor,ook heeft Esther een super leuk hoedje op met een bloem erin,en hij staat der prachtig,en ook Dirk heeft de blommen op ze shirt staan,Laura en Manuela worden door verschillende mensen in het zonnetje gezet met een kleinigheidje of een bosje bloemen,en natuurlijk wordt er ook een dansje gedaan,Laura en Tamara en Fietje gaan rond met heerlijke hapjes,waar ik ook nog een voortand op breek pffff,maar de kroketjes waren super,natuurlijk maken we nog wat leuke foto\’s deze avond en wensen we iedereen een fijne vakantie toe en voor je het weet ben ik weer in me auto op weg naar huis toe,even geen verplichting o naar dansles te moeten elke maandag avond,want voor ons beginnen natuurlijk nu weer de zomer festivals,en daar vertoeven we ook graag,en dan kan ik op maandag lekker relaxt doen en moet ik niet meer de deur uit…\r\nMaar aan de andere kant mis je ook de gesprekken die we voeren aan tafel en de gezelligheid die we hebben op de club,dus ja straks als de 2 maanden voorbij zijn,is iedereen weer blij elkaar te zien ..’),