Zaterdag reizen we af naar Hooglanderveen,want daar heeft Johan van de Bor op een nieuwe locatie weer een keur aan Country artiesten optreden,vandaag zal voor ons optreden Thilly Frank en Rene van Ooijen en Ted & Helen en Windfall en in de pauze verzorgt Dj Jens de pauze muziek..\r\nDus dit gaat een super mooie dag worden,vol met heerlijke country songs en leek dansen en veel country liefhebbers vinden de nieuwe locatie,super mooie dansvloer,grote zaal ook,1 bar open voor een hapje en een drankje of een bakje leut.\r\nWij zoeken al snel een plekje bij Nella en Cor aan de tafel en ik zet me spullen daar neer,en maak daarna de camera klaar,ik begroet even veel bezoekers die ik ken,ik bewonder weer de mooie bloemstukken die Johan zelf altijd maak en leg ze vast ,ook de mooie schilderijen aan de muur leg ik vast de zwaan is zo mooi,ook mag ik me Country kaarten daar neer leggen zodat iedereen ze kan zien,voor mij voor het eerst dat ik ergens me kaarten show,dus een beetje nerveus ben ik wel,hopelijk vinden de dansers ze leuk,daar hoef ik me eigenlijk geen zorgen om maken,want in de middag word de bar waar de kaarten liggen veel bezocht door de dansers die benieuwd zijn wat daar ligt en wat ik heb gemaakt..\r\nAl snel begint Thilly met haar mooie country songs en de dansers staan al heel snel op de dansvloer,ze kunnen gewoon blijven staan want ze word op gevolgd door Rene,hij heeft ook een super mooie cd uit gebracht en lanceert die daar gelijk,natuurlijk kopen we een cd ,als hij hem maar tekent en dat doet hij ook.\r\nOOk komen Ted & helen al snel binnen wandelen en voor je het weet staan ook hun op het podium te zingen en staat de dansvloer weer lekker vol,heerlijke songs komen voorbij,iedereen vermaakt zich op deze super lange dansdag hahaha,maar voor de country en de lekkere muziek heb je wel wat over,en dan is het de tijd dat Country band Windfall op gaat treden ,ook zij zetten een super mooie optreden neer ondanks dat de zangeres ziek is ,staat ze daar toch en geeft ze alles wat ze heeft,de optredens kosten energie maar geven haar ook energie,natuurlijk film ik ook af en toe en leg ik veel vast op de foto,ik ga ook even met Rene op de foto die Githa maakt en ook mag ik op de groeps foto met organisatie en vrijwilligers en artiesten en Dj en geluidsmensen..\r\nHet is een lange dag geweest,maar wel een super mooie dag,de artiesten waren stuk voor stuk hartstikke goed,de sfeer was ook super goed ook al was het in de middag nog niet zo druk,en ook al had ik niet gebeld werd er voor mij toch nog Coca Cola geregeld,top locatie en top georganiseerd door Johan van de Bor en zijn vrijwilligers…dank jullie wel allemaal xxxx\r\nEn Johan bedankt me weer voor het aanwezig zijn en ook voor de foto;s die ik weer gemaakt heb,hij is altijd erg blij dat ik er ben,en ik ben er ook heel erg graag bij omdat ik nou eenmaal verzot ben op Country muziek en de mensen daar om heen die er ook bij aanwezig zijn,het is altijd een zeer goede en leuke sfeer,en dat doet me altijd goed,geeft me energie en ik word er happy van ,ja ja ook wel moe na zo een lange dag ,maar dat nemen we maar voor lief..\r\n\r\nDank aan de Organisatie en de locatie voor deze super mooie Non Stop Country dag,ook de artiesten en Dj en mensen van Licht en geluid hartelijk dank voor deze super mooie dag ..\r\nEn natuurlijk niet te vergeten alle bezoekers,zonder jullie ook geen feestje,ik wens jullie heel veel kijk plezier in deze foto map..\r\n\r\n\r\nik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto\’s\r\n’),