En het is weer zover,Marian & Poldie en Hans & Linda hebben weer een Golden Oldies avond in Zoeterwoude..rnDaar hebben we heel veel zin in,bijna had ik ons af moeten melden omdat Kees al een week ziek (verkouden)was en dus bij hem thuis bleef,en ik na me dagje Scheveningen haast niet kan lopen ivm pijnlijke enkels,maar gelukkig is Kees opgeknapt en komt hij me halen en masseert effe de voeten en enkels voor we weg gaan,zodat ik hopelijk de avond red zonder me krukken.rnWe zijn blij elkaar weer te zien,en we zijn vrij snel in Zoeterwoude,vinden nog een laatste parkeer plek,en waaien zowat de auto uit,snel entree betalen en de zaal in,waar we echt heel veel oude bekende zien,Jaap en Elly en Cees en Linda en Ria en ook Jan & Lia en Rob & Diana en Gerda & Cor en Gaby en Liesbeth en Nel & Sophia en Stefan & Sandra & Esmeralda en Edwin en vrouw en Kids en vele vele vele meer,als we de meeste begroet hebben hebben Gerda en Cor nog 2 stoelen vrij voor ons,dus daar kunnen we onze jassen ophangen en ga ik de camera klaar maken om de dansers weer vast te leggen en natuurlijk ga ik ook zo af en toe live op facebook,om de mensen thuis ook mee te laten genieten die hier niet bij aanwezig kunnen zijn omdat ze zich zelf ziek hebben af gemeld.rnOOk breng ik de groetjes over van Emmy en Cj die ik nog even op messenger had voordat ik vertrok.rnHet is een Golden Oldies avond,dus hele oude gouden dansen komen deze avond langs,Kees is veel op de vloer te vinden met die oude dansen of hij zit of staat bij wat vrouwen,Jan dolt weer heerlijk met Kees,Ellen en dochter is in style en ik dit keer niet,ja wel in country style met strakke broek en jasje maar niet in jurk,nu een keer anders om dus,sommige heren vonden me een lekkere kont hebben,die normaal verstopt zit in een wijde rok,waarop Kees bij 1 van de dames ook zijn hand op haar kont legt,de vrouw schrikt,en kijkt erg vuil naar kees,Kees zegt dat haar man het deed,die schut nee,dan wijst Kees naar Cor,hij zegt ik doe niks heb me handen thuis hahahaha en dan kijkt ze weer naar Kees,tot ze het grapje hoort wat haar man bij mij deed,toen snapte ze de clou en was het niet erg dat Kees ze hand daar even had liggen hahahaha.rnHet is een top avond,door Marian en Pol en Hans en Linda goed verzorgt met hapjes en super goede muziek en dansen,iedereen is weer zeer te spreken over de sfeer,en de muziek,en de leuke dansen die gedaan kunnen worden,zoals ook wat koppeldansen,1tje doe ik er mee,maar zeg wel tegen Kees hou me alstublieft goed vast,want ik ben bang dat ik bij me enkels af zou breken ..rnOok spreken we met Ellie af om een keer op de Trike met mooi weer te gaan toeren,altijd super leuk om dat te doen,dus laat het mooie weer maar komen zou ik zo zeggen,ik maak een praatje met Jaap altijd leuk hem te zien,ook met Rob en Diana en Gerda en Cor en Gaby en Lia en Jan en Liesbeth en Cees hij vermaakte zich helemaal met de heerlijke muziek op de stoel ook al danst hij niet,ik zat heerlijk met me kont op de stoel van dit alles te genieten en zo af en toe stond ik even op om te fotograferen of te filmen..rnWat een top avond is het weer geworden,wat een lol hebben we weer gehad op naar 12 oktober dan is weer de volgende Golden Oldies avond in Zoeterwoude.wie weet tot snel xxx.rnrnDe organistaie en vrijwilligers hartelijk dank voor deze super gezellige dans avond,wij hebben met alle aanwezige super genoten van de muziek de leuke oude dansen en de gezellige sfeeer…rnOp naar de volgende x .rnrnik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.rnrnHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …rnDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto’srn’),