24 Juli de verjaardag van me zoon waar we dus eerst heen gaan , en daarna afreizen naar Voorthuizen om daar ook te genieten van een super leuke country dag met de Country zangeressen Daily & Conny Lee en de Country Zanger Marco Hemelrijk dat wordt genieten zowel naast als op de dansvloer,en er is een danslijst ivm corona voor de dansers , zodat niet iedereen naar de dj gaat ,je kan genoeg dansen of lekker luisteren en natuurlijk schiet ik weer leuke foto’s van en met de artiesten en de dansers op de vloer ,ook is er veel bekijks voor me leuke country kaarten ,ook zeer leuke reacties   gekregen ,en daar wordt ik super vrolijk van en ook gemotiveerd om weer wat te maken als ik thuis ben hahaha maar eerst een nieuwe website bouwen en dan kunnen deze foto’s er allemaal weer op…Organisatie en artiesten en Dj en de vrijwilligers en niet te vergeten de locatie en de vele bezoekers hartelijk dank voor deze super mooie countrydag ,wij hebben met ze alle er weer van genoten …en wie weet tot 15 okt,dan is het mijn verjaardag,johan weet het wel uit te zoeken met de datums dit jaar hahahaha.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com….

Ik wens u heel veel kijk plezier toe