Anja word 60 jaar en haar Dochter Alysha en vriendin Lydia wilde haar verrassen met een surprise country feest in Maarsbergen,er werd familie uitgenodigd en ook wat Country friends van uit Groningen en Brabant en Limburg en midden Nederland,en Bianca zou de aankleding van de zaal doen,en ik zou de muziek doen en ook wat foto’s maken,vele zaten dus in het complot om Anja een super mooie avond te geven.

Thuis was alles getest maar bij aankomst weigert 1 box,vele wilden helpen ,maar allemaal kregen we de box niet aan de praat,dus los laten en door gaan met alles neer zetten,want voor je het weet komen de gasten al binnen,iedereen word voorzien van Koffie of Thee en een gebakje,en om 20.15 zou Lydia met Anja binnen komen,Als ik ze in de gang zie ,zet ik de Lang zal ze leven in,iedereen zingt mee en Anja weet even niet wat der overkomt hahaha,ze is totaal verrast,want zij weet niet beter of ze ging naar een 30 jarige Country huwelijks feest van Corry & Bart,daar had zij immers de uitnodiging van gehad,maar de rest van de zaal had een andere uitnodiging gehad,Anja 60 jaar,Lydia loopt gelijk met Anja naar het Podium en ook Alysha komt erbij en spreken Anja toe en de Genodigde,en dan kan het feest beginnen.

Helaas komen Carla en Joop wat te laat binnen,hij had een lekke band onderweg,dat was jammer,maar gelukkig zijn ze wel op het feest gearriveerd,ik draai veel en ook wat verzoekjes en Bianca zet nog een workshop in voor de Familie van Anja & Lydia en andere genodigde,vele zetten voor het eerst de country pasjes,en houden vol ook,maar als de muziek erop komt,dan haken toch wat mensen af,maar andere houden vol.

Er gaan verschillende hapjes rond,en ook zo langs me neus,want ze vergeten steeds de Dj ,Bianca en Bart maakt ze er op attent en zo krijg ik ook af en toe een hapje mmmm heerlijk,ik heb me eigen Cola bij me ,dus daar kan ik aan tafel zelf van tappen,het word een super mooie verjaardag voor een super lieve Country Vriendin,iedereen vermaakt zich op de vloer of langs de vloer,en Anja straalt helemaal en zo ook haar dochter en haar beste vriendin.

Het is een super geslaagde avond,dank dat ik er als Dj en vriendin bij mocht zijn xxxx.