Helaas ben ik ziek,en zal ik deze super mooie country avond zelf niet bij wonen en daar baal ik wel goed van,maar ja ook ik kan een keer ziek worden,en zeg ik tegen Kees dat hij gewoon moet gaan,want ook hij verheugde zich op deze avond,en ik vraag hem ook of hij de camera mee wil nemen om toch af en toe wat foto\’s te maken ,ook al is het alleen maar van de artiesten,want ik vraag Carla dan of zij foto\’s wil maken van de mensen aan de tafels en op de dansvloer hihihi dan ben ik wel wat gedekt en zie ik wel waar kees mee thuis komt.\r\nKees zegt bij vertrek al ja ik neem geen 500 foto\’s hoor,ben jou niet,we nemen nog 1 keer door waar de camera op moet blijven staan met ze knopjes en schuifjes en dan zwaai ik hem uit,IK blijf achter bij de wc pot ,en Kees gaat zich heerlijk vermaken met de artiesten die hij leuk vind zoals Ben & Carmen Steneker en Daddy Redneck en Conny Lee,bij binnenkomst hoor ik later geeft hij al heel rap de camera aan Carla en zegt erbij alsjeblieft jij mag fotograferen hahaha,Carla denkt jij Floepert,maar hij zegt nog wel geloof ik, hij de artiesten zij de rest,maar uit eindelijk schiet ieder van alles en nog wat en komt er een hele leuke reportage uitrollen later als ik s nachts een kijkje neem in de camera..\r\nDe dansvloer is steeds goed gevuld en ik hoor ook van Kees dat hij een quickstep ofzo met Carla gedaan heeft,ook haalde Martin een grap uit op 3 foto\’s speciaal voor mij ,zo lief,en keer ik heel veel beterschap wensen,ook wilde Johan met de artiesten en Organisatie op de foto en ook met de vrijwilligers.\r\nDe Artiesten en de vrijwilligers en de Organisatie zijn in het zonnetje gezet zie ik aan de foto\’s,want als ik het goed heb is dit voorlopig even de laatste avond in dat dorpshuis,er wordt een nieuwe gebouw.\r\ner was ook een tafel waar de cd\’s verkocht werden van Ben & Carmen Steneker en ook wat Kunst,want als Ben zich verveeld (heel Zeldzaam) dan schildert hij en dat kunnen liefhebbers dan kopen bij optredens,er zijn wat foto\’s van ,dus u kunt het met eigen ogen zien.\r\nKees zegt dat het een super gezellige avond is geweest,hij heeft ook veel plezier gehad met Martin en met Joop en nog andere mensen,hij heeft af en toe lekker gedanst en gefotografeerd en hij kwam moe maar voldaan bij mij thuis in het holst van de nacht,ik word in de nacht waker en heb dorst,kan niet naar bed ivm toilette dus ik ga de foto\’s bekijken,en merk al snel dat het er ruim 320 zijn hahaha,ze hebben dus lekker geschoten,er zitten ook super leuke bij,dus hier kan ik wel een map van maken op me website,e is ook deze super leuke country avond vast gelegd nu door Kees een Carla.\r\n\r\nDe Organisatie en vrijwilligers hartelijk dank voor deze mooie Country Avond met Div live Artiesten..\r\nDaddy Redneck en Ben & Carmen Steneker en Conny Lee dank voor u muzikale inbreng,ik hoor dat het heel erg geslaagd is geweest,en de muziek goed in het gehoor lag,jammer dat ik het zelf heb moeten missen.\r\nEn dan dank aan de mensen van Het Trefpunt waar het gehouden werd,dank voor u gastvrijheid en tot in het nieuwe gebouw..\r\n\r\n\r\nik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto\’s\r\n\r\n\r\n’),