Zaterdag gaan wij weer geheel in Style op naar Voorthuizen,en ik neem mee me camera en me goede humeur hahaha,want er wordt weer een top country avond georganiseerd door Johan van de Bor en Ilse Molleman en Wout en Anita v/d Ent,we rijden er zo blindelings heen,kunnen nog makkelijk de auto kwijt,en als ik binnen kom hoor ik Connected al volop spelen,ik dacht effe dat ze nog aan het sound checken waren,maar als ik een vet binnen zet,zie ik de mensen al op de dansvloer staan,en volop hun dans doen,dus ik zeg tegen Kees volgens mij zijn we wat te laat ,hoe ken dat nou,ja ik dacht dat het om 19.30 begon,maar het begon al om 19.00 oeps we zin te laat dus,maar ja snel entree betalen en hup een plekje zoeken bij Carla en Joop en Gerit aan de tafel,al snel wordt het heel erg gezellig,en leg ik me spullen neer en maak me camera klaar en dan is het hup de hele avond maar vast leggen,en als ik aan het dansen ben pakt Carla even de camera,en ook Yvonne legt mij even vast in me mooie jurk,en ook Kees schiet er af en toe wat mee,zo missen we niks hoop ik ,want ook zo af en toe film ik live op Facebook hahaha,ook leg ik een meneer van de bediening vast op de foto,maar als ik vraag of hij met mij op de foto wilt zegt die NEE,he hoor ik dat nou goed ,zegt die Nee hahaha ja is ook goed hoor ,dan niet hahahaha,ik krijg van de bar een e mail adress waar de foto\’s heen kunnen en inmiddels zijn ze er heen gezonden en vind de meneer in kwestie de foto\’s mooi.

Het is een super mooie country avond weer met Simon Burridge en ook Connected,zij wisselen elkaar constant af deze avond en dat ging super lekker,ook alles goed dansbaar en vele bekende dansen kwamen voorbij ook koppeldansen,ook zet ik de organisatie op de foto en ook zet ik de organisatie en artiesten samen op de foto,en ja dan ga ik er ook even bij staan en maakt Kees even de foto.

Bij de bar neem ik zo af en toe een cola,en ook een lekkere frikandel speciaal ,en eet dat op bij Christien en Simon,want zij zitten ook wat te eten bij de bar,het is heel erg gezellig deze avond,voor Simon de 1ste x hier,en ook hij vind het heel erg leuk.

Kees vermaakt zich ook met iedereen en is vaak even bij Pam en Johan te vinden of bij Joop,hij danst zo af en toe en zit ook vaak heerlijk te luisteren naar de goede muziek.\r\nIedereen is het er over eens,het was weer een super mooie country avond die weer veel te snel voorbij is gegaan..\r\nWe nemen van heel veel Country vrienden afscheid en ook van de artiesten en hun partners en gaan dan hup de auto in naar jeannette in Putten ,waar we nog een after party hebben,en dat is altijd bere gezellig met Country muziek op You Tube op de tv,altijd met een hapje en een drankje en een dansje in de huiskamer ,dit keer bij Eliane in Putten,en het is zo super gezellig dat we pas tegen de ochtend weer op huis aan gaan hihihi\r\n\r\nIlse & Johan en Anita & Wout dank je wel voor deze super gezellige Country avond,het was weer toppie.\r\nSimon Devon Burridge en Connected jullie waren weer super goed,dank voor jullie muzikale inbreng deze avond,genoten va jullie Country muziek xxx en ook de geluids mensen hartelijk dank voor jullie inzet xxx.\r\nOp naar de volgende keer..\r\nEn alle bezoekers dank voor u komt.

ik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto’s.