Zaterdag avond  Zwart Wit Country Line Dance feest bij de Big Wheel Dansers in Utrecht, en ik mag daar de Muziek verzorgen en fotograferen en natuurlijk ook dansen mee doen ,ik ben er op tijd om de laptop te instaleren en de camera klaar te maken, en de zaal is al door de organisatie en vrijwilligers helemaal in zwart wit echt super mooi gedaan , en dan is het al  19.30 en loopt de zaal al goed vol met dansers gekleed in Zwart wit , in de playlist heb ik al 100 nummers staan die de 3 dansclubs dansen die daar aanwezig zullen zijn ,en natuurlijk kunnen er nog losse verzoeken tussen gezet worden ,de bezoekers worden verwelkomt met een lekkere Big Wheel Tompouce en goede dans muziek er is voor ieder wat wils van Country tot modern tot hollandstalig tot Duits en ja ja ook een kerstsong waar de Freeze op gaat  ,en tussen door  komen er warme en koude snacks en een pizza en ook zakken patat voorbij ,whahahaha ja je komt er niet om van de honger hoor ,maar de dansers vermaken zich wel allemaal op en naast de dansvloer en ook de bar mannen Ab en Leo hebben het naar hun zin, kijk en daar doen we het voor, het is in 1 woord een fantastisch feest en voor herhaling vatbaar melden vele als de avond voorbij is, want ja voor we er erg in hadden was het al 00.15 en sluiten me af met Meatlof  Paradise on the Dashboard light en  Tina Turner Proud Mary en Ich Bin Wie Du .En dan sluit ik de laptop pak me spullen in en maak nog even een praatje voor ik weer met me  karretje weer de donkere nacht in ga om naar huis te gaan ,het was een top avond. moe maar voldaan kom ik thuis en duik lekker me bedje in ..

Manuela en Laura en MArcel en Ab en Leo  en Tamara en de vele andere die hebben geholpen met versieren en de snacks en hapjes en drankjes voor deze mooie avond hartelijk dank we hebben genoten, alle Bezoekers hartelijk dank voor jullie komst en wie weet tot de volgende keer.