Zondag reis ik met Kees op naar het Spikker Country Festival in Zevenaar, eenmaal aangekomen begint het te regenen en zoeken wij een plekje bij Annie (Toilette dame)en Tiny die een waterdichte tent bij de Wc hebben ,en daar kan ik me camera tas enzo neer zetten zodat de boel droog blijf ,ik durf eigenlijk niet naar de andere pleinen te lopen omdat dan alles zeiknat word ,dus blijven we gezellig op Raadhuisplein waar Little Montana en Connected optreden en we genieten van hun heerlijke songs in de pauze draait dj Dan ,ik leg de optredens en de dansers vast met de camera en maak her en der een praatje en een dolletje en doe ook zo af en toe een dansje ,ik ben gekleed als Eskimo want ik heb het koud hahahaha ,maar ondanks de regen zit er toch een goede vrolijke sfeer in , in al die jaren dat ik al naar het Spikker Country Festival ga heb ik nog nooit zo een natte dag gehad .
Ik vind het wel heel erg jammer voor de artiesten op de andere pleinen die heb ik dus niet gezien of gehoord en ook niet gefotografeerd.
Ik zou zeggen geniet van alle leuke foto’s.

Spikker Country festival organisatie en vrijwilligers en Sponsers dank u wel voor dit grandioze feest weer .
Little Montana en Connected en Dj dan en de Mannen van Geluid en licht hartelijk dank voor jullie inzet ,want zonder jullie ook geen feestje .
En alle bezoekers hartelijk dank voor jullie komst ook al viel deze dag wat in het water…

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier