Zaterdagmorgen vertrekt ik vroeg in me brommer auto naar Wijk Beduurstede om daar de pont over te gaan en dan op naar Tiel, waar ik bij Pam en Johan in kan stappen om naar het Spikker Country Festival te gaan in Zevenaar ,er is een weg omleiding op de snelweg maar we komen er wel want we hebben tenslotte een goede chauffeur Johan in de auto, en voor je het weet sta je ineens op de parkeer plaats in Zevenaar en pakken we onze spullen en zoeken we op het raadhuisplein een plekje om de spullen neer te leggen en te gaan zitten en genieten van deze mooie zaterdag en hopelijk blijft het droog want er treden kei goede artiesten op zoals op Muldershof Saens Country Duo en op de andere locatie Tennesse Taverne en Beehive op Raadhuisplein en in de avond Savannah & Dick Van Altena en Dj Dan voor de pauze muziek en ook een workshop,dus ja dit wil je toch niet missen hahaha ik tenminste niet ,dus snel de camera klaar maken en ik loop zo af en toe wat heen en weer tussen de bands ,maak her en der een praatje of een dolletje of een dansje en geniet van de super gezellige sfeer van al die country liefhebbers en dansers en goede bands en artiesten ,vele vragen waar kees is tja die is een dekschuit aan het varen voor de Gayparade in Amsterdam en die komt wel zondag naar dit mooie festival toe..
OOk kon je een donatie doen door middel van een QR code op de tafels ,ik kon dat niet ter plekken doen omdat ik geen bankding bij me had en heb gelijk donatie via de laptop en bank gedaan bij thuiskomst zondag avond, want ja we willen toch allemaal dat dit gratis country festival blijft bestaan, en dan is een donatie hoe klein of groot dan ook altijd welkom.
Natuurlijk leg ik alle dansers en artiesten vast en maak ik ook een foto shoot van de Outlaws die daar ook aan het dansen waren en ook Benita der gezin zetten we even leuk op de foto .
En vele op en naast de dansvloer waren verbaasd hoe ik gekleed was ivm de wat koude temperatuur was ik in een leuke jeans met majo en coltruitje en spijkerjasje en geen jurk dus ,en dat kon je wel zien aan de verbaasde gezichten dat de mensen dat niet zo gewend zijn van mij ,op de dansles weten ze niet beter hoor, maar in Zevenaar liepen sommige me zo voorbij hahahaha zo leuk.
We nemen een hapje en een drankje op de locatie waar we steeds zitten en vermaken ons prima ,ook een praatje met het bestuur gemaakt dat de opkomst weer super geslaagd is en dat er weer kei goede artiesten op de podiums staan en dat we mazzel hebben dat het nog steeds lekker droog blijft,en dat we hopen op een mooi bedrag qua Donaties ,en dan voor je het weet is zo een super mooie Country Dag bijna weer voorbij en is het van heel veel mensen weer afscheid nemen en hup op naar Pam der huis,want ik moet op tijd bij de pont zijn,de laatste gaat om 23.45 en ik red hem gelukkig en kom moe maar voldaan thuis ,wat heb ik genoten van alle mooie country bands en alle mensen die er aanwezig waren en Pam en Johan hartelijk dank dat ik met jullie mee mocht rijden ,het is weer een mooie country dag geweest met een goeden randje .

Spikker Country Festival gemeente en vrijwilligers en de vele sponsors hartelijk dank dat jullie dit grote country feest weer mogelijk hebben gemaakt ,dank dank dank en tot hopelijk volgend jaar .
Tennesse taverne en Beehive en Saens Country Duo en Savannah met Dick Van Altena en Licht en Geluids mensen en Dj Dan hartelijk dank voor jullie prachtige muziek en mooie songs waar iedereen heerlijk op konden dansen en de workshop top gedaan weer ,wie weet tot de volgende keer.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier