5 Febr Gerard Bierman met Roggebrood en Snert PArty in Alkmaar.
We werden opgehaald door Pam & Johan en reden gelijk door naar Alkmaar, wel grappig we gaan voor het eerst in een zelfde country blouse op stap met jeans en rood in de hoed hahahaha en zijn benieuwd wat de mensen er van vinden, maar daar aan gekomen naar binnen en een plekje, zoeken camera klaar maken en al snel was het daar weer gezellig, heel veel nieuwe mensen gezien maar ook heel veel bekende ,Tiny was er en stond zelfs met een kraam leuke country kleding en riemen en boots enzo, we hebben best wel leuke shirtjes en hesjes en kleedjes gescoort, het was weer super leuk haar te zien, en ook Jaap zagen we weer ,altijd leuk deze statige cowboy tegen te komen helaas zonder Gonnie want zij red dat allemaal niet meer ,maar gelukkig was jaap er wel, en ook Piet en Diana kwamen nog aanwaaien.
Dj Petra draaide de verzoekjes en Gerard verontschuldigde zich omdat hij erg verkouden was en ze stem misschien bepaalde tonen niet zouden redden, maar het ging prima hoor wij zongen als Fans gewoon in volle borst ook mee hahaha en ook ging hij nog in Duet met Trudy van Indian Summer het was helemaal super die twee te horen zingen, en natuurlijk was de dansvloer steeds vol en ook buiten de dansvloer werd er gedanst, en er waren wandelaars buiten die ook bij het raam naar binnen keken en best wel een poos gezellig bleven staan.
En dan komen de vrijwilligers binnen met Snert en broodjes ham of Kaas en Roggebrood met Spek en is het voor vele lekker eten, voor mij niet ik eet thuis is ook prima ..
En dan voor je het weet neem je van al deze leuke mensen weer afscheid en rijden we met Pam & Johan weer mee naar huis toe..
Weer een super mooie dag om,zo jammer.
Veel kijk plezier

Petra en Gerard Bierman en Trudy hartelijk dank voor alle mooie muziek die jullie ten gehore brachten, waardoor alle bezoekers heerlijk konden dansen of genieten naast de dansvloer.
Ook alle vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet op deze dag.
En ook Daalmeer hartelijk dank voor u gastvrijheid.
Op naar de volgende keer .

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier