Yes een thuis wedstrijd hahahaha 7 minute rijden en we staan in ‘T Goy, daar treed bij The Hill Willy’s op het Saens Country Duo en ik draai in de pauzes de verzoekjes.
Dus hup op tijd naar de ploeg en daar is de zaal al geheel in Country Style gedaan door Wil Turk en Peter en Gerard en Co en Tiny en ook wat spullen van de dansjuf Bianca,het ziet er al heel gezellig uit.
Sonja en Jim komen ook op tijd de boel neer zetten en ik mag bij hun inpluggen met de laptop ,al snel komen ook de eerste bezoekers al lekker vroeg binnen ,buiten is het snert weer dus binnen tijd voor een feestje , ik draai alvast wat verzoekjes weg voor de dansers die aanwezig zijn, het is geen volle bak maar dat mag de pret niet drukken ,we hebben het met degene die er zijn en ook de leden super gezellig, er wordt erg veel gedanst en gedronken en ook een hapje gaat er wel weer in hahaha en we hebben op en naast de dansvloer heel veel plezier ,ook Bianca en Maddie Jae zijn aanwezig en zelf Maddie danst wat dansen mee ook met opa Slof (Kees) super leuk om te zien ,en dan geniet Kees en Bianca en ikke ook ..
Ook kwam er even style dansen voorbij tussen het Country Dansen door ,dat moet gewoon ook kunnen en we konden ook uit volle borst sommige songs mee zingen ,heerlijk en als je dan zo geniet dan vliegt helaas zo een avond weer om,en nemen we van vele weer afscheid en is het met ze alle even alles afbreken zoals Podium en vlaggen en hoeden en me laptop ,en dan hup de donkere nacht in en op naar huis toe, we zijn gelukkig zo thuis ,nog wat drinken en hup bed in.

Saens Country Duo dank jullie wel voor jullie super leuke optreden,goed gedaan en wioe weet tot snel weer ..
De Hill Willy’s dank jullie wel dat er weer een leuke dansavond georganiseerd is,we hebben genoten .
De Ploeg dank je wel voor jullie gastvrijheid en gezelligheid en de lekkere snacks enzo..
Alle bezoekers dank jullie wel voor jullie komst .

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier