Goodmorning vrijdag ,we hebben heerlijk geslapen en uitgeslapen en zelfs later wakker dan de rest, even wakker worden met een mok thee en me pillen en daarna met ze alle ontbijten,de camera pakken en de camping even over en her en der een praatje maken en ook gelijk mevr Blauw haar mooie Blauwe Boekenlegger geven, daarna naar de andere velden en dan weer terug naar het huisje om daarna naar de tent te gaan en afspraken maken voor de presentatie voor het weekend ,en daarna met ze alle eten en al snel is het bijna 19.00 en loop ik geheel in Country style naar de feest tent waar Dj herman de verzoekjes weg draait en Elly kondigt het bestuur weer aan en ik mag de artiesten aankondigen want hier treden nu op Anna McRose en haar man Richard en ze klinken super samen ,we hebben heel veel lol met deze zangeres die overal wel voor te porren is hahahaha ,ook de vloer staat bom vol en iedereen vermaakt zich op en naast de dansvloer ,ik mocht ook me kaarten uitstallen en me boekenleggers en ook me schilderijen en Grietje had al een reservering voor de Bird Home en kwam die natuurlijk halen , en ook werden er gelijk 2 boekenleggers mee genomen door Johanna ,en verder was het rustig bij mijn tafel deze avond.
Ik heb een gereserveerde tafel vanwege dat ik dan dicht bij me hobby tafel zit ,en aan de tafel komt ook Lydia en Anja en Andre en Elly zitten en hebben we een kei gezellige avond met super mooie muziek, en heel veel dans plezier en met een hapje grote schaal vol met snacks en een drankje komen wij deze mooie avond wel door.
Het is genieten en een mooie opening en ook een prachtige foto serie geworden waar hopelijk iedereen wel op staat ,ook was er even een fotoshoot met Anna McRose en fans hahahaha..
En dan voor je het weet is er weer een tijd aangekomen dat we afscheid nemen van vele ne weer naar ons huisje vertrekken en daar lekker onder het dekbed kruipen en heerlijk in slaap vallen.

Bestuur en vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet en voor het weer neer zetten van dit super mooie festival met prachtige tent met wijds uitzicht door de grote ramen..
Anna McRose en Richard en Dj herman dank jullie wel voor jullie muziek ,iedereen genoot er van en wij dus ook met ze alle.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier