Zaterdag morgen lekker uitgeslapen en dan is het voor vele weer aan de bak om de dans locatie in te richten met strobalen en dansvloer en tafels en stoelen en ook een vrachtwagen gaat erin want daar treed vandaag Little Montana in op,vele handen maken licht werk en voor je het weet is de paarden schuur in Country sfeer gebracht ,ik ben even boodschappen doen en als ik terug kom zit Gerda nog heerlijk voor mijn caravan te relaxe in de schaduw want oh wat is het voor vele weer erg warm,voor mij niet want ik vind het heerlijk die warmte hahaha en bij Gerda staat de zon voor de caravan en ik zit in de schaduw voor mijn caravan,samen drinken we wat en dan is het eten warm maken en omkleden en hup op naar de danslocatie, netjes door de voordeur dan krijg je gelijk een bandje en we zoeken een plekje op, ook Pam en Johan komen bij ons zitten en al snel is het in de hal volle bak,vele weten de weg naar de manege te vinden en de vloer is ook gelijk goed gevuld terwijl Dj Danny de verzoeken draait ,en als Little Montana het podium betreed staat ook de dansvloer vol ,we nemen veel drinken bij de bar met deze warmte en natuurlijk vliegen de broodjes Hamburgers ook weg,wat zijn ze toch weer lekker,dat hoor je van veel mensen die ze ook op hebben, ik leg met alle plezier alle bezoekers en band vast en ook doen we een spontane fotoshoot op een stro baal,die zijn super leuk geworden en dan is het tijd voor de lootjes en win ik weer niks en Pam en Johan ook niet ,onze nummers zijn bijna gelijk maar dan omgekeerd dat was wel heel erg apart,we doen geregeld een dans en maken her en der een praatje en we zijn blij dat we al onze country vrienden weer zien die hier heen zijn gekomen,en dan voor je het weet is het weer 0.00 en speelt de band ze laatste song en nemen we van vele weer afscheid en gaan weer op naar de caravan,ik duik weer onder de douche en ga lekker me bedje in en weer lekker nok out,morgen weer een dag ..

Eagle Country Dansers en de Manege en Frans & Anny hartelijk dank voor deze super mooie Country avond,we hebben van alles genoten en zijn erg blij dat we hier bij mogen zijn ..
Little Montana en Dj Dan en geluid en licht meneer hartelijk dank want zonder jullie ook geen mooi Country feest..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrolt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier toe