28 en 29 Jan op de Western Experience was er weer ruimte om mooie Country demo’s te geven, en natuurlijk trok dat ook heel veel publiek want die show’s zijn altijd geweldig.
Ook wij hebben daar weer van genoten, ook omdat Daan en Dochter en Pamela en Tommie en Ivonne er in mee deden ,het was super leuk en ook kwam er een demo voorbij van het catalan dansen ook heel erg leuk.
Ik zou zeggen geniet van de foto’s en wie weet tot volgend jaar .

Organisatie en alle vrijwilligers Hartelijk dank voor deze super mooie Dagen,als Vanouds bere gezellig en helemaal Country LOVE IT en wij hebben allemaal genoten.
Alle Dj’s en Artiesten en geluid en licht mensen hartelijk dank voor jullie muziek, Het was Pure Country LOve IT en we hebben dus genoten van jullie songs
Demo’ groepen ook jullie allemaal hartelijk dank ,we hebben van iedereen genoten die de demo’s gaven..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier