Zondag morgen loopt me wekker weer op tijd af, en gaan we eerst heerlijk ontbijten bij Paula aan tafel ,we hebben heerlijk geslapen en zijn in de nacht niet wakker geworden, dus we zijn goed uitgerust als we aan schuiven aan tafel,Paula heeft allemaal lekkere dingen voor het ontbijt ,en daarna is het weer hup in de kleren ,ik kan geen creme set aan ben licht ondergoed vergeten ,gelukkig heb ik altijd nog een outfit bij me,dus ik ga nu in zwart/wit en ik geef Paula nog een kleinigheidje voor het logeren , want dat stellen wij zeer op prijs dat ze ons toch maar weer even in huis neemt tijdens de W.E en Emmy der bloemen staan prachtig op de keukentafel, die bos kreeg ik gisteren om aan Paula te geven, dus gedaan..
We laden de auto weer in en gaan op naar de hallen, bij binnenkomst geen lange rijen we kunnen zo door lopen ,ik krijg me kus weer van Kees en weg is die hahahaha en ik ga deze mooie dag weer vast leggen , we zien weer heel veel bekende zo ook Tiny en Jannie waren er, wat hebben we jullie gemist ,en we zien ook veel bekende en ook veel onbekende artiesten ,en ook vind ik de Catalan zaal eindelijk en schiet er wat foto’s en zie wat moeilijke dansen die voor mijn rikketik niet bestemd zijn ,en ook zie ik op de Main Stage het Laatste optreden van Dixie Aces ,en ook het optreden van Ted en Helen in Cars and Music hal maak ik nu mee, want gisteren heb ik ze totaal niet gezien (bloos) en de demo teams zie ik ook op het Mail Stage voorbij komen op de dansvloer, wat is het toch weer een super mooie zondag maar de hallen zijn volgends vele wel koud en standhouders hebben het over koude tocht en ik ja ik loop in me mooie dikke zwarte jas op me outfit om warm te blijven, het is minder druk dan gisteren maar er loopt nog voldoende rond, ook Arie en Esther komen we tegen en voor mij is het heel wat kilometers lopen om iedereen die zich vermaakt deze dagen vast te leggen..
Dit programma was op zondag …
Main Stage traden voor u op.. Windfall, Dixie Aces, Instructors Show-off, Dwayne Verheyden + Band en dj Cj Kei goede muziek van bekende en onbekende artiesten en volle dansvloeren en veel gezelligheid ook naast de vloeren.
Cars And Music traden voor u op , DJ’s Alex & Wout, Audrey Smits,Road Chicks (Austria), Ted & Helen, MCE + Leoni Jakobi ook hier kei goede muziek van zowel nieuwe als bekende artiesten en volle dansvloeren en veel gezelligheid naast de vloer ,goede sfeer net als gisteren alleen wat minder druk.
TRADITIONAL LINE DANCE zaal met DJ Glenn en DJ Aad waar ook steeds de vloer lekker vol staat en je al je verzoeken kwijt kon, ook hier is de sfeer perfect net als gisteren.
Catalan Zaal Workshop Laura Jones , DJ Jonathan, Dj Richard, Workshop Pol F. Ryan hier was het best wel druk,want deze style dansen spreekt vele aan, hopelijk hebben ze volgend jaar een grotere ruimte ,dan kunnen er vele uit hun dak gaan met al die spring dansen hahaha, het is prachtig om te zien .
Moderne & Workshop hal daar waren DJ’s Yvonne & Jukebox Junkie en Workshop Ivonne Verhagen (non country & Country ) en Daan Geelen workshops op de momenten dat ik er kwam was het even rustig maar wel een paar foto’s genomen en weer door naar de volgende hallen.
Western Horse Experience ben ik even geweest ,ik hoorde van mensen dat ze de hal uit moesten als ze geen kaarten hadden ,terwijl de dame in kwestie een ticket voor de W.E had en juist voor de paarden kwam, de show ging niet verder of de mensen zonder speciale tickets moesten de hal verlaten, ik was eigenlijk met stomheid geslagen dat dit zomaar kon, want normaal kon je de hele dag in en uit lopen om van alles daar te bekijken ,maar nu dus niet en voor de mevr die er voor het eerst was een grote domper dat ze niet alles kon zien van die shows, heel erg jammer.
Ook heb ik helaas niks van de Native American mee gekregen want ik zie zoveel leuke bekende en leuke onbekende bezoekers dat ik her en der een praatje maak, en ja 1 dans heb gedanst en ook af en toe even moet gaan zitten om uit te rusten, en natuurlijk ook wat geshopt (3 mooie Franse Country blouse en uit Spanje een mooie Cowboy hoed ) en veel standhouders gesproken zo ook Fred en Martine die ik zaterdag niet kon vinden hahaha, ik vlieg van hal naar hal om bepaalde artiesten en demo’s en dj’s te zien, maar chrash aan het eind van de dag toch neer bij de familie Stroo aan tafel even lekker kleppen en Eline en Ilonka zien dansen bij MArtijn ook heel leuk dames, en dan met ze alle onze spullen pakken en op naar de parkeerkaart apparaat, naar buiten waar erg veel wind staat en ook de USA cars komen naar buiten gereden, en dan op naar onze auto en op naar restaurant de Lucht aan de snelweg waar we bij een broodjes zaak wat gaan eten en daar ook Joop en Gaby tegen komen,ik haal een een vette hap bij de snackbar en de rest nemen heerlijk belegde broodjes met rauwkost en worst wel of niet pittig hahaha en dan is het weer onder de snelweg door naar de auto en van de Fam Stroo afscheid nemen en hup de auto in en op weg naar huis toe..
Wat was het een super mooi weekend

Organisatie en alle vrijwilligers Hartelijk dank voor deze super mooie Dag,als Vanouds bere gezellig en helemaal Country LOVE IT en wij hebben allemaal genoten.
Alle Dj’s en Artiesten en geluid en licht mensen hartelijk dank voor jullie muziek, Het was Pure Country LOve IT en we hebben dus genoten van jullie songs
Demo’s ook jullie allemaal hartelijk dank ,we hebben van iedereen genoten die de demo’s gaven..
En Lieve Paula hartelijk dank dat we weer bij jou een nachtje mochten slapen en ontbijten xxx onze dank daarvoor ..
Alle bezoekers hartelijk dank voor jullie komst het was super leuk jullie allemaal vast te leggen ..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier