Woensdag avond was de afsluiting van het dans seizoen in het thema bloemen, ik nam me laptop weer mee want onze dansleraar is al een maand op vakantie ,en Manuela de dansjuf van de Big Wheel Dansers Utrecht lest dit jaar uit op de dansclub van The Hill Willy’s uit T Goy en dat gaat super goed ,de dansers pikken alles lekker vlot op en we kunnen door dansen terwijl de dansleraar op het strand ligt of de omgeving verkent in Spanje, en ook wat andere dansers zijn al op vakantie ,maar we hebben een feest avond met de dansers die er nog wel zijn,.
We hebben een super gezellige avond met ze alle ,en hebben de nodige extra pauzes ivm de warmte ingelast en voor je het weet is zo een leuke dans avond weer voor bij en rij ik weer met laptop en al op huis aan , moe maar zeer zeker genoten van iedereen en veel gelachen ook, en ook nog samen met MAnuela een mooie bos bloemen gehad van het bestuur omdat we ze deze maand geholpen hebben ,dank jullie wel xxx waren we ook heel erg blij mee .
Ik heb de avond vast gelegd met wat leuke foto’s en wens iedereen een hele leuke vakantie toe en Tiny achter de bar ook jij hartelijk dank voor de goede zorgen het hele seizoen door.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier