We hebben heerlijk geslapen bij Paula en staan weer fris en fruitig op met wat spierpijn van me zware rugtas en de lekkere massage van gisteren ,met ze alle aan een lekker ontbijt want dat heeft de gastvrouw en dierbare vriendin weer goed geregeld voor ons,en dan is het alles weer de auto inladen en op naar de Brabanthallen ,want daar treden weer diverse artiesten en indianen en paarden en workshops en en Dj’s op ,en er zullen weer veel mensen ook deze dag bezoeken en die ga ik allemaal weer proberen vast te leggen, dus mij zie je in de hallen lopen met me camera of even zitten want de rugtas is wel erg zwaar of even in gesprek zijn met bezoekers of vrieden. Ik geniet van alle bezoekers waaronder heel veel country dans vrienden en ook van de artiesten die optreden en prachtige country muziek brengen op de verschillende podiums zo ook in de ontvangst hal daar blijft het de hele dag ook goed druk op de dansvloer en ernaast, en ook geniet ik even van het demo team bij Mainstage ,en bij een paarden show en bij de Catalan Dancers genieten ik met heel veel andere bezoekers wat is het druk en wat een leuk dansen hebben ze daar maar voor mijn energie niveau iets te veel van het goede hahahaha, en we zijn ook nog op de foto gegaan met een super mooie uil en Kees met een Arend , en natuurlijk speur ik ook nog de kramen af voor iets unieks iets aparts ,en ja hoor ik  zie een prachtige jeans jurk met country borduursel en ook zie ik mooi Jeans bling bling boots dus ja dat gaat met mij mee naar huis , en ja ook ik hak de beslissing door om aan het eind van de dag bij Freek toch dat mooie koeienhuid bankje te kopen na een zit sessie met vele vrienden van ons, ook al kan ik niet met de voeten bij de grond, maar zegt Freek daar zijn voetenbankjes voor komt goed zegt die hahaha ,en Arie meld dat er best wel 2 kussentjes bij kunnen voor die prijs en Freek zegt wordt geregeld , ik ben super blij met het bankje en wil dat pronkstuk dol graag in me huis kamer hebben dus wachten we tot die gebracht word .Wij hebben genoten van deze super leuke country dag en country weekend met al onze country vrienden en de vele artiesten en Dj’s en Paarden en Indianen en Catalan Dancers en demo teams en Workshops en Standhouders en geluid en licht,we hopen er volgend jaar weer bij te zijn en hopen dat het dan weer zo super gezellig en druk word als vanouds ,we sluiten af door vele mensen weer gedag te zeggen die we tegen komen en lopen dan de brabanthallen uit met de Familie Stroo om bij De Lucht nog even wat te eten en dan lekker op huis aan te gaan ,moe maar voldaan van zo een super mooi country weekend komen we thuis dan alle spullen uitladen en dan onder de douche en bed in ,we zijn gesloopt hahahaha en zzijn zo in dromenland

Western Experience in ’s Hertogenbosch, iedereen van de Organisatie en Vrijwilligers en Standhouders en Native Americans en Roofvogels en Paarden en Berijders en Artiesten en Dj’s en Presentatoren en Geluid en Licht en alle bezoekers hartelijk dank voor de gezelligheid van het hele weekend ,het was weer een feestje om erbij aanwezig te zijn.
Brabanthallen dank voor u gastvrijheid .
Nu weer een jaar wachten tot de volgende editie,want daar kijken we nu alweer naar uit hahahaha..

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier