En vandaag treden geheel belangeloos voor het KWF Little Montana op en Duo Two of A Kind in de Ploeg in Voorthuizen.
Voor mij is het eerst even een stukje rijden van Voorthuizen naar Werkhoven dan auto uitladen en omkleden en hup auto weer in en op naar “T Goy want deze middag wil ik ook niet missen dus,al snel vind ik een plekje in de zaal en leg ik deze prachtige middag vast , de twee bands poseren ook nog even bij me autootje in de zon ,hahahaha alleen met zo een grote groep is het auto ook wat verstopt ,maar dat geeft niks ik vind het super leuk dat de bands dit even willen doen.
Binnen is het gezellig druk en wordt er heel wat afgedanst op de live muziek want ze zingen natuurlijk allemaal de songs waar we ook dansen op hebben en ook dj John draait de verzoekjes in rap tempo in de pauze weg.
De broodjes en snacks vliegen ook de keuken uit dat heb je met betaalbare prijzen en dan geef je ook sneller een rondje zegt Kees altijd,en ook hij komt nog even een dansje laat in de middag doen,natuurlijk worden de bands in de bloemen gezet na hun optredens en maken we daar ook foto’s van .

Little Montana en Duo Two of a Kind en Dj John en geluid en licht meneer hartelijk dank voor u muziekale inbreng aan deze KWF middag .
De Ploeg Dank je wel dat we van jullie zaal gebruik mochten maken.
Johan van de Bor en alle vrijwilligers incl Fam Ent en Nella en Cor en Pauli en John dank jullie wel zonder jullie geen feestje ..

5646,00 is Het bedrag wat wij allemaal voor de KWF country van Johan vd Bor in Voorthuizen en T Goy en Ouwdorp bij elkaar hebben gedanst, en ook dankzij verkoop lootjes en entree en artiesten en Dj s en geluid mannen en de vele vrijwilligers die gratis optraden en donaties ,en Johan vd Bor maakt er een rond bedrag van 5700,00 wat naar de KWF gaat,iedereen heel hartelijk dank voor dit mooie bedrag..
En wie weet zien we jullie snel weer ergens.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier