Yessssss eindelijk het is 27 Januari en we hebben weer een heel jaar uitgekeken naar deze datum dat de Western Experience weer in Den Bosch wordt georganiseerd ,dus we laden de auto halfvol met boots en hoeden en kleding en hup op naar de brabant hallen want daar moet je gewoon bij zijn dit hele weekend , we vinden al heel rap een parkeer plek ondanks dat het al heel erg vol staat wat een goed teken is ,dan is het lekker druk vandaag ,we lopen naar de de ingang komen de hoek om pats in een rij ,en ja er staat 2 rijen dik om naar binnen te gaan, eenmaal binnen staan er 3 rijen dik voor de jassen ,nou ik hou hem nog wel even aan en breng hem later weg.
Emmy meld dat me spijkerjasjes die ze bedrukt heeft bij CJ liggen en ook een tasje voor Paula, die nemen we ook mee want daar logeren we dus dat halen we later in de dag op als Kees spullen naar de auto brengt kunnen die tasjes ook mee .
Nou net binnen en dan de camera in orde maken en van Kees afscheid nemen want tja ik leg alles vast en hij wil lekker lopen en genieten van alles en iedereen en vooral de kramen van Fred en Martine en Freek en Miranda en de vele andere want wat is er veel moois te koop wouw, ik blijf bij Freek ze kraam even staan en ben op slag VERLIEFD !!! wouw wat staat daar een mooi bankje, echt super gaaf maar ja wat zou die kosten ? na veel gestaar gevraagd en toen verder gelopen om er goed over na te denken .
Ondertussen kom ik heel veel bekenden tegen en ook veel nieuwe gezichten, en maak met vele een praatje en lachen soms wat af of hebben serieuze gespreken alles kan, en ik leg ook vele vast op de foto dat is altijd zo leuk blijvende herinneringen van wat weer een top dag gaat worden met kei goede Country muziek, en veel volle dansvloeren in 5 hallen en ook de Catalan Dancers hadden een grote zaal/vloer en wat was het daar druk hoorde ik van vele ,helaas de demo’s en workshops gemist want ja ik kan niet in alle 7 hallen tegelijk zijn, maar het is ook voor mij ren je rot en top sport om te proberen iedereen op de foto vast te leggen, natuurlijk heb ik ook mensen gemist of niet gezien die dag ,want ja het zijn best wel grote hallen ,en ook ik keek me ogen weer uit bij alle mooie Boots en Hoeden en Jeans en andere kleding en meubels en schilderijen en Beelden en sieraden.
En ook nog een heerlijke massage gehad want ja me rugtas is best wel erg zwaar en dat voel je in je rug en schouders en benen en dat was heerlijk ,tijdens de massage werd er gevraagd of er een foto gemaakt mocht worden ,ik zei ja natuurlijk maar wist niet wie het vroeg ,de masseuse meld mij dat de foto al gemaakt was voordat de meneer in kwestie de vraag had gesteld, dus ik ben de verdere dag en nacht benieuwd geweest wie de Sneaky fotograaf was , bleek de volgende dag dat het Herman was hahahaha..
Veel te laat ontdek ik dat ik nog moet eten en drinken en dat gaan we dan maar doen ik wilde een frikandel speciaal en tot 3 x toe kreeg ik een koude en bracht ze steeds terug en de 4de was lauw pffff nou daar hoef ik geen eten meer dus, zoek wel wat anders op in de kleinere hallen.
Hoe later op de dag hoe moeier ik toch wel wordt en dus af en toe her en der ga zitten en ook het Bankje weer uit probeer hahahaha ,ik geniet van iedereen die voorbij komt en doe nog een ronde langs de podiums,helaas sommige bands niet gezien of gehoord oof veel Demo’s en Workshops gemist maar wel genoten van deze super mooie dag waar ik toch nog even een hesje en knal roze en knal rode laarzen scoor en een bruin shirtje, en over de bank denk ik nog na ,en voor je het weet is zo een mooie super drukke dag weer voorbij ,de tassen staan in de auto met de aankopen en nemen van vele afscheid halen onze jas en kopen een parkeer kaart en gaan op naar Paula waar we in een lekker warm huis ontvangen worden en zijn er kind aan huis ,geven haar het tasje van Emmy en vertellen over onze super mooie dag ,krijg een voeten badje voor de moeie voeten ,wat is het toch altijd heerlijk om bij PAula thuis te komen en we nemen een hapje en een drankje en dan is het weer bed tijd .
Het was als vanouds een gezellige Country top dag met veel blije bezoekers en artiesten .

Western Experience in ’s Hertogenbosch, iedereen van de Organisatie en Vrijwilligers en Standhouders en Native Americans en Paarden en Berijders en Artiesten en Dj’s en Presentatoren en Geluid en Licht en alle bezoekers hartelijk dank voor de gezelligheid van het hele weekend ,het was weer een feestje om erbij aanwezig te zijn.
Brabanthallen dank voor u gastvrijheid , en hopelijk volgende keer weer gewoon warme frikandelle en wat meer dames bij de jassen ..
Nu weer een jaar wachten tot de volgende editie,want daar kijken we nu alweer naar uit hahahaha..

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier