26 aug op een zaterdag bij Johan van de Bor traden belangeloos op het Saens Country Duo en Conny Lee en Patrick Koers en Frits Moering Deugd en Audrey Lee op voor Het KWF benefiet ,de dag begon al vroeg om 10.00 wouw ja dat was wel een beetje erg vroeg ,ik sliep bij Carla en Joop en heb daar van een heerlijk ontbijt genoten en daarna heeft Joop me weer naar de Engh gereden waar ook me autootje nog stond zodat ik ook deze mooie KWF dag vast te leggen met het fotograferen en er kwam ook even een kleine fotoshoot bij mijn autootje hahahaha , helaas zou het deze dag niet erg druk worden zoals anders altijd , maar het was wel heel erg gezellig en we hadden kei goede muziek van Saens Country Duo en Frits in de ochtend en middag en daarna Conny Lee en ook Parick Koers en Audrey Lee en sommige gingen ook in duet met elkaar ,en de dansvloer stond wel lekker gevuld, met een hapje en een drankje kwam je ook deze mooie super gezellige country dag door, ook kochten vele lootjes voor de tombola met heel veel leuke prijzen ,ja ja ik kocht ze ook en won een mooie plant die ik cadeau gaf aan Joop en Carla waar ik deze avond weer mocht slapen ,want en Joop en Kees willen niet hebben dat ik de nacht tegemoet rij met mijn autootje ,dus weer lekker een drankje en hapje en hup het bed in en de wekker gezet want zondag is het kwf dansen in T Goy..
We willen alle vrijwilligers en Johan bedanken jullie hebben het toch maar mooi weer gefikst deze dagen ,we hopen dat iedereen weer heeft genoten van ons en we hopen dat Johan een mooi bedrag heeft en nog gaat ophalen voor KWF .
Johan bedankt voor de prachtige rozen .
En alle lieve mensen bedankt dat jullie er waren .

Saens Country Duo en Conny Lee en Patrick Koers en Frits Moering Deugd en Audrey Lee en licht en geluid en ook Dj John hartelijk dank allemaal voor jullie inzet deze dag ,het was een lange maar mooie dag ,en we hebben genoten van jullie prachtige songs en ik heb de dag weer leuk vast gelegd door middel van een reeks foto’s weer.
De Engh hartelijk dank dat we op deze locatie dit mogelijk konden maken en hartelijk dank voor de gastvrijheid en de hapjes en drankjes en het lekkere eten..Op naar de volgende keer .

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier