Maandag avond 26 Juni is het Seizoen afsluiting in Bloemen Thema bij De Big Wheel Dansers in Utrecht, en vele gaven er gehoor aan ook de mannen die daar dansen en ook ik trok een mooie bloemenjurk uit de kast en was het een fleurige avond, met een hapje en een drankje en gezellig dansen en ook wat kletsen komen we deze super gezellige avond ook weer door , we hebben heel veel schik en natuurlijk leg ik deze avond met de camera ook weer vast.
Laura en Manuela hartelijk dank voor weer een super leuk dans seizoen waar het warm of koud was en waar we hele leuke dansen weer hebben geleerd.
Leo En Ab en Richard hartelijk dank voor de gezellige bediening bij de bar.
En alle dansers hartelijk dank voor jullie komst elke keer weer naar de Big Wheel Dansers in het Geuzekwartier Utrecht en op naar het volgende Seizoen.
We hebben nu een zomerstop van 2 maanden pffff dat is best wel erg lang hahaha, maar we gaan natuurlijk verder met de zomer festivals en ook ga ik nu op de maandag avond de serie The Good Doctor Kijken ,want die mis ik altijd omdat ik dansles heb..
Fijne vakantie allemaal en tot in September.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier