Zaterdagmiddag heb ik nog tot laat Visite,en daarna kan ik me spullen pakken zoals Camera en laptop,want ik draai in de pauze van de Countryband Connected de verzoekjes van de dansers die op deze feest avond af komen,en ik kleed me wel even n Country style,want dat vind ik helemaal leuk,ik ben ook jaren lang lid geweest van deze dansclub,dus vind het super leuk dat ik er nu weer een keer heen kan gaan,en natuurlijk neem ik ook Kees mee en bel ik Gea op en ook zij komt misschien met Danny even een kijkje nemen.\r\nWe pakken de auto in en rijden naar \’T Goy wat een thuis wedstrijd is voor mij,alles uit de auto halen en hup naar binnen,buiten is het erg koud brrrrr.\r\nEven kloppen op de deur en Connected doet open hihihi zo leuk ,dat gebeurd anders nooit hahahaha,ze zijn verrast dat ik de pauze muziek verzorg ,maar ze vinden dat ook heel erg leuk,ik mag bij hun in pluggen..\r\nDan is het even een tafel en stoelen zoeken en me jas en tas enzo neer zetten en de camera klaar maken,en dan loopt zo langzamerhand de zaal toch echt wel goed vol..\r\nPeter snijd de taart aan,en ik krijg ook een lekker stukje taart,eerst me pilletjes en dan is het aanvallen op het heerlijke stukkie taart hihihihi, en Gerard vangt de bezoekers bij de deur op en hij kondigt even later ook de Countryband Connected aan,die spelen weer een voortreffelijke 1ste set en 2de en 3de en de vloer blijft constant vol met dansers,dat doet het bestuur goed,maar natuurlijk ook de band zelf,voor hun is het genieten geblazen op hun kleine podium met al die dansers steeds op de vloer,het geluid is niet te hard,dus de mensen kunnen langs de kant elkaar gewoon verstaan als je een praatje maakt aan de tafel of bar,ik krijg best wel veel verzoekjes ook voor de koppeldansers die aanwezig zijn,en natuurlijk probeer ik iedereen van dienst te zijn,maar helaas had ik 2 koppeldansen niet of niet de goede muziek,ja dat kan ook wel eens gebeuren,maar voor de rest had ik alle andere gevraagde dansen gelukkig wel.\r\nOok komen er hapjes langs en op de tafel hebben Danny en Kees de pel pindas ontdekt,wat een zooitje maken zij er van,maar wat genieten ze van de nootjes,ook komen er snacks voorbij en zie je iedereen genieten van al dat lekkers maar ook van elkaar en van de muziek,het is een super mooi jubileum feest,met kei goede muziek en allemaal leuke mensen,wat wil je nog meer,voor je er erg in hebt draai ik me laatste verzoekjes en speelt de band hun laatste set,en dan neem ik de microfoon om het bestuur en de band te bedanken voor hun samenwerking en het inpluggen,en dan als de band hun laatste song heeft gespeelt bedankt Peter ook de band en alle bezoekers voor hun komst,het was en is voor herhaling vatbaar deze avond hoor..\r\n\r\nbestuur en alle vrijwilligers van The Hill Willy dancers hartelijk dank voor deze super gezellige avond en de goede zorgen en de heerlijke muziek.\r\nCountryband Connected heel hartelijk dank voor jullie super mooie muziek en het in plugge bij jullie geluidsman,ook zonder deze man geen feestje,dus dank u wel geluidsman..\r\nEn dan alle bezoekers heel hartelijk dank voor jullie komst,ook zonder jullie geen feestje..\r\n\r\n\r\nik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto\’s\r\n\r\n’),