Maandag avond rijd ik met de camera naar Centrum Utrecht en vergeet ik zelf in Oranje te gaan hahaha ,ja nog een beetje moe van zondag hoor, maar dat wordt binnen op de dans locatie goed gemaakt ,ik krijg een blouse van de dansjuf om over mijn vest en truitje te doen, en zo ben ook ik even in een beetje oranje, vele hebben gehoor gegeven aan de oproep in oranje te komen en ook de zaal is in oranje versierd , en dan gaat de dans muziek op en komen er hapjes voorbij zowel koude als warme snacks ,en dat is wel lekker tussen het dansen door altijd een feestje bij deze dans club.
We hebben heel veel plezier op en naast de dansvloer en dan vliegt ook deze avond voorbij,gelukkig kon en mocht ik het met de camera vast leggen.
Dus ik zou zeggen heel veel kijk plezier,het was weer een super gezellige dansavond op naar volgende week .

ls u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier