Vrijdag morgen laden we de auto in met een grote koffer me laptop en foto camera en gaan op weg naar Voorthuizen ,waar ik na afscheid te hebben genomen van Kees overstap in de auto van Joop & Carla om af te reizen naar de Brabander in Winterberg in Duitsland ,want daar vind het laatste Country Weekend van Ted & Helen plaats en daar mag ik als Dj weer draaien, we kijken er weer naar uit om na de auto rit van 3 1 /2 uur ons appartement weer te betrekken , en dan de vele bekende weer te zien die ook afgereisd zijn naar Duitsland om dit leuke weekend niet te willen missen ,bij binnenkomst melden we ons bij de receptie en vullen we de dinner lijst in en gaan de auto achterom zetten en alles uitpakken , daarna gaan we even gezellig naar de bar en begroeten al veel country vrienden die daar een drankje nuttigen en wij nemen ons welkoms drankje ,ik ben allergies voor alcohol en neem dus de andere variant zonder alcohol ,niet wetende dat daar Jus De orange in zit wat ik zonder maag niet mag hebben, maar gelukkig had ik ook een coca cola besteld dus ik kon wel alvast wat drinken ,maar als de serveerster hoort dat ik mijn welkoms drankje niet kon nuttigen haalde ze een glas coca cola dat was zo super attent echte brabantse gastvrijheid al om bij elk personeelslid wat daar rond loopt ,het is binnen komen in een warm bad in dit hotel met ook heel veel activiteiten.
We gaan daarna weer op weg naar het appartement en maken eerst met Marian een praatje die in het zwembad ligt hahaha en daarna gaan we naar ons appartement om ons op te frissen voor het diner ,er was verwarring waar ik zou gaan zitten omdat we onze tafel niet konden vinden toen we het welkoms drankje dronken ,maar er werd gezegd bij het betreden van de diner zaal vanavond zou bekend zijn waar we zaten ,dat was dus ook niet het geval, we kregen een 5 persoonstafel ipv een 3 of 4 persoons ,uiteindelijk zouden Ted & Helen bij ons zitten en die wisten van niks hahahaha maar doken toch gezellig bij ons aan de tafel en toen kon het lekkere eten komen want we hebben al lekkere trek ik had Courgette soep besteld en een halve Snitzel met Saus en halve mand patatjes en dubbel Mayo , het zag er op het bord super mooi uit en het was ook heel erg lekker later werd ook het toetje gebracht ,niet voor mij maar wel voor de andere ,voor mij was dat te veel van het goede,en dan is het ineens tegen 20.00 en gaan we op naar het appartement om ons om te kleden en de laptop en camera pakken en dan op naar de Skihut waar Ted & helen optraden,al snel staat er een rij buiten want de skihut gaat om 21.00 open en zoekt iedereen een plekje in deze super mooie zaal en begin ik met het draaien van de verzoekjes die ik om me oren krijg ,Ted spreekt met mij af dat ik een half uur draai en zij een half uur zingen en zo maken we de avond vol,ook spreken we af dat hun de verzoekjes na kijken en weg strepen wat zij zingen dat draai ik dan niet in de pauze en dat ging allemaal prima, we hebben steeds een volle dansvloer en de gasten vermaken zich prima hier ,en wat wil je ook met hun goede dansbare muziek en ook Ted ze super mooie stem en dan vraagt Jan ook nog een heel mooi verzoek nummer aan waar iedereen stil van word en Ted daarna trilt omdat hij het zo mooi vond hoe het publiek erop reageerde , want hij blijft ondanks zijn hoge leeftijd nog steeds een prachtige stem behouden waar vele gek van zijn en ook dat beseft Ted, ik draai ook best wat Partnerdansenn en dan krijg ik het verzoek voor de Song “Me moeder zeej nog ,doe het nou niet” ik twijfel heel erg en vraag wel om toestemming ,want ja ik ken deze song ook sinds kort 2 weken ofzo en het is ene Nederlandstalige feest nummer ,maar ik mocht hem draaien en wat een feest werd dat ,eerst de virginia country line erop en bij de afsluiting gingen ze in polonaise en stond Helen op de stoel te hossen hahaha het was een grandioze afsluiting van deze mooie country avond ,dit nummer zal bij velen nog weken in hun hoofd zitten ,want dat gebeurde bij ons ook , je gaat er mee naar bed en je staat er mee op hahahaha maar dat gaan ze nog wel merken..ik sluit de avond avond met de laatste 3 nummer en dan is het de boel inpakken en lekker naar ons appartement en daar omkleden in ons nacht gewaad en lekker op de bank een hapje en een drankje en dan even onder de douche en me bed in ,morgen weer een dag …

Dank je wel Ted & Helen en De Brabander , jullie hebben er een onvergetelijke mooie Country feest avond van gemaakt,
Ted & Helen en Dj Adrie en geluidsman Ted ook hartelijk dank voor jullie inbreng ,we hebben genoten van alle muziek ..
De Brabander in Duitsland hartelijk dank voor jullie Brabantse gastvrijheid en lekkere eten en drinken,we hebben genoten in u mooie Hotel,het is prachtig en zeer geschikt voor Country Feesten .

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier