De zomer van 2022 hebben we een gezellige bbq met Pam en Johan en Patrick Koers bij Kees in Kamerik ,en daar meld Patrick dat hij in 2023 50 wordt en of ik er wil draaien als pauze dj en of Kees er zijn Amerikaanse auto neer wil zetten , natuurlijk willen wij dat wel en doen dat graag voor Patrick dus die afspraak stond vast en de datum zouden we nog horen.
Nu bijna een jaar later is het 23 april en rijden wij naar Rosmalen met de Cadillac om daar aanwezig te zijn op Patrick Koers zijn 50ste country verjaardags feest ,de Cadillac mag voor de deur staan als blikvanger.
Bij binnenkomst zoek ik de laptop tafel op op het podium en help ik ook nog mee de tafels te versieren ,en sommige gasten staan al buiten te wachten ,maar de deur gaat pas open rond half 12 a 12.00 , als de deuren los gaan voor de bezoekers zit de zaal ook in rap tempo prop vol.
Diverse Country artiesten zullen optreden zoals Patrick Zelf en Gerard Bierman en Pam M Jones en Ted & Helen en Andre Overhagen en Krzysztof deze laatste is voor ons totaal nieuw, dus we zijn heel erg benieuwd naar zijn zang en stem en ook zijn we benieuwd naar de duetten of de trio’s die zo spontaan gebeuren , en het wordt een super mooie muzikale dag .
En natuurlijk zijn er veel dansers en familie, en staat de vloer steeds vol als er een artiest zingt of als ik de pauze muziek verzorg ,de artiesten zijn stuk voor stuk grandioos ook de duetten en trio optredens ,en daar doen we het voor op Patrick zijn verjaardag ,we zien heel veel blijde mensen op en naast de dansvloer ,het word een super geslaagd feest met heerlijke country muziek en lekker eten en drinken, en natuurlijk mag ook ik de dag wat vastleggen met fotograferen , ook heb ik Patrick een mooie kaart gegeven incl inhoud ,altijd welkom bij zo een groot feest en nog veel meer bezoekers hadden een presentje mee genomen voor de jarige job, en dan wordt er ook nog omgeroepen dat vele van ons de auto’s weg moeten zetten omdat anders de handhaving bekeuringen uit gaat delen, ja daar zitten we ook niet op te wachten ,Kees is in gesprek met zo een boa en ook Patrick praat met ze ,en gelukkig mag de cadillac voor het gebouw blijven staan tot het eind van het feest ,andere bezoekers wijken met de auto uit naar de parking opzij en achter het gebouw om een bekeuring te vermijden ,dat weten we nu ook voor een volgende keer dat je beter achter het gebouw kan parkeren, gelukkig deden de boa’s niet erg moeilijk en kreeg iedereen de tijd de auto weg te zetten.
Dank je wel Patrick dat wij aanwezig mochten zijn op jou 50ste verjaardag, ik heb al goede reactie gehad van veel dansers dat ze zo veel hebben kunnen dansen en dat iedereen genoot van de vele goede artiesten. .
Dit feest zal niet snel vergeten worden…
Dank je wel Patrick dat we samen met jou jou verjaardag mochten vieren ,het was een super mooi countryfeest met volle dansvloer .. en ja voor herhaling vatbaar.
We hebben genoten van en met iedereen en ook super goede muziek gehad van de vele artiesten die er op traden,TOP FEEST..
Van de Cadillac overgestapt in mijn brommer auto en daarna ook op mijn huis aan en daar om 23.30 aangekomen en de auto uitgeladen en de voeten in een voetenbad voor een uur en toen me bed opgezocht.
en dan de dagen erna druk bezig met foto’s nakijken en posten op me website..

Patrick Koers en Gerard Bierman en Pam M Jones en Ted & Helen en Andre Overhagen en Krzysztof hartelijk dank voor de super leuke samenwerking ,we hebben genoten van jullie allemaal..
Zalencentrum ook hartelijk dank voor de goede zorgen en de mooie locatie..
En wie weet till whe meet again

ls u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier