Heerlijk uitgeslapen en voor je het weet zitten we vanuit Kamerik in de auto ,en naar Montfoort om daar aanwezig te zijn bij het optreden van de All Round band Windfall en ook treden deze dag voor ons op de country band Buckle Up, dus we kunnen onze lol op deze middag zowel op als naast de dansvloer ,want er zullen veel dansbare songs voorbij komen waar we op los kunnen gaan ,al snel komen de eerste bezoekers binnen terwijl ik nog bezig ben met me tafel inrichten met me mooie kaarten en boekenleggers.
Iik van Ton & Miranda en Githa een mooie mok met wat lekkers erin namelijk Chocolade mmmm voor me verjaardag nog hahahahaha jammie jammie, we begroeten de bandleden en met vele maken we her en der een praatje ,en ook begroeten we Miranda die met een kraampje is van sieraden en tasjes en andere spulletjes, ook bij haar komen vele even aan wippen.
En dan gaat Windfall optreden met hun prachtige muziek en de vloer staat zo vol ,het is reuze gezellige ondanks dat het niet extreem druk is , we genieten ook van Buckle Up ook super mooie songs en optreden, en we nemen een hapje en een drankje ,helaas had ik vergeten coca cola te regelen daar dus werd het appelsap hihihi.
En natuurlijk leg ik deze super gezellige middag vast met alle bezoekers die aanwezig zijn ,zodat we daar weer mooi op terug kunnen kijken.
Alle aanwezige genieten en zingen vele songs mee want ja de bands zijn zeer diverse qua muziek en dat is op zo een middag geweldig natuurlijk ,zo kun je country line dance doen of style dansen of een beetje disco dansen.
Ik zou zeggen geniet maar na van de leuke foto’s.

Windfall & Buckle Up en Githa en Ton en Geluid en Licht meneer hartelijk dank voor deze super gezellige middag vol mooie muziek ,we hebben genoten en hopelijk tot een volgende keer weer.
De Lokatie dank voor u Gastvrijheid en de mooie zaal waar we in konden vertoeven en het lekkere eten en drinken en wie weet tot snel weer ..
Alle bezoekers hartelijk dank voor jullie komst ,we hebben van jullie allemaal genoten .

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier