Ook in T Goy is er Kerstdansen op woensdagavond , dus gaan we er in style heen en hopen dat er nog meer in kerststyle komen ,en dat komt helemaal goed als we in de Ploeg komen, het is eerst nog rustig maar dan ineens komen de meeste dansers binnen lopen ,en maken we er een gezellige kerst dans avond van , met een hapje en een drankje en lekkere dansmuziek is ook deze dans avond een succes bij de dansers, Ferry lest af en toe toch nog even een dans uit,en sommige gaan op kerst muziek ,heerlijk, ook bij deze club deel ik leuke kerstkaarten uit en maak ik wat foto’s, Kees heeft een paar leuke kerstballen op een andere plek hangen, het zijn helaas rode en hij wilde paarse hahahaha maar die kreeg hij niet ,want die zijn van glas en gaan kapot op de plek waar hij ze neer hangt hahahaha .
Wat hebben we weer een schik op deze avond en net als andere avonden vliegt de tijd en wensen we iedereen mooie feestdagen toe en gaan weer op huis aan ,volgende week weer dansen en dan op naar het nieuwe jaar.
Ferry en Margo dank voor de leuke les avonden en deze mooie feestavond en Tiny jij ook bedankt dat je ons hapje en drankje verzorgt en de zaal zo leuk aangekleed hebt,het was weer toppie..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier