Woensdag was de laatste avond van het jaar 2023 dus was er gevraagt om u leuk of mooi te kleden voor het kerst line dansen en daar werd door vele gehoor aan gegeven.
En met een drankje en een ook warme hapjes van Corrie kwamen ook wij de avond weer door in kerstsfeer en kerst muziek en de mooie zaal aankleding door Tiny gedaan,de dansen werden op kerst songs gedanst en dat ging er eigenlijk in als zoete koek hahaha het werd weer een top avond vol gezelligheid.
Wij zeggen weer tot volgend jaar en hopelijk zien we u dan weer in t Goy waar dansjuf Bianca en Manuela weer met smart op u en ons wacht om u weer in het zweet te laten dansen.
Dut tot snel.

Ik zeg tegen iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde en we gaan jullie weer in Januari 2024 zien want dan starten gewoon de danslessen weer…

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier