We reizen op 20 augustus met de Trike naar Voorthuizen ,het is ontzettend warm weer dus een karretje achter de Trike voor de stoelen en de laptop enzo en hup rijden maar ,we komen om 10.00 aan en dan is het helpen met de Dj tent op zetten en de dansvloer neer te leggen met Joop en Gerit en Fred en Hennie en Carla en Kees en ikzelf ,en dan een bakkie koffie of thee en de stoelen neer zetten, de laptop aansluiten en we zien de eerste gasten al komen met eigen stoel en parasol en al snel is het weer een fleurig geheel op het voetbalveld hahahaha.
Dj Yvonne en ikzelf krijgen heel veel verzoekjes van alle dansers die afgereisd zijn naar Voorthuizen en dj Junkie doet ook nog een workshop deze middag, ook zijn er dansers die even een stukje achterop op de Trike willen rijden of poseren voor een foto ,ik leg de hele dag vast met de camera tussen het draaien van de verzoekjes en het poseren op deTrike en op en naast de dansvloer,en ook Dj Yvonne neemt even plaats op de Trike van Kees en ook Jeannette en Maddie Jae hahahaha zo leuk dit.
We hebben steeds een goed gevulde dansvloer en zien oude en nieuwe dansen voorbij komen ,met een hapje en een drankje is het goed vertoeven in de hitte.
En voor je het weet is het alweer einde middag en krijgen we een presentje voor onze inbreng deze dag en sluiten we af met een een heerlijke maaltijd op het terras samen met Gerit en Joop en Carla en daarna is het weer van iedereen afscheid nemen ,me goed aankleden en in het donker op naar Werkhoven en daar alles weer uitpakken ..
Het was een super geslaagde middag en we kijken alweer uit naar volgend jaar …

Organisatie Joop & Carla & Fred & gerit & Hennie en vrijwilligers en Camping Meidoorn en Dj Yvonne en Dj Jukebox Junkie hartelijk dank voor deze fantastische dansmiddag,het was weer grandioos en mooi weer en heel veel gezellige bezoekers die ik ook hierbij wil bedanken voor hun komst,ik zou zeggen heel veel kijk plezier met de foto’s ,en wie weet tot volgend jaar ..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier