Zaterdag morgen slapen we een beetje uit,en ontbijten we even met ze alle,en genieten van iedereen die voorbij komt of we genieten van de rust en praten we na over de goede muziek van Anna McRose en Countryfied,de laatste band had ik ook nog nooit gezien en gehoord, het was een super mooie avond en vadaag maken we er weer een mooie dag van ,,.
Al snel pak ik de camera om even de camping weer vast te leggen en voor je het weet is het voor mij tijd om te lunchen en om te kleden ,en op naar de tent want vandaag treed in de middag countryband Windfall op en in de avond Countryband Longhorn ,dat wordt weer een top dag qua muziek ,dus Camera mee want deze dag ga ik weer vast leggen ,ook Leen ik de camera uit aan Marian, want ik hoorde dat zij der camera was vergeten van huis mee te nemen ,en gelukkig had ze het goede formaat Sd card dus kon zij ook af en toe een foto schieten en ze is een Sony gewent dus leef je uit zei ik hahahaha,en ook zijn we met alle fotografen die er aanwezig waren op de foto gegaan, die zijn super leuk geworden weer .
Bij de bar is nu ook voor mij Coca Cola aanwezig ,zeer dankbaar dat daar voor gezorgd is en Dj Herman draait de verzoekjes al die de dansers aangevraagd hebben ,en dan kondig ik de band aan, en speelt Windfall op het podium lekkere muziek en ook heel dansbaar, en ook mee zingen is geen probleem voor bijna alle bezoekers en zelfs de geluids mensen uit het dorp zongen mee en genoten van deze kei goede band , ik genoot op en naast de dansvloer en ook buiten met of zonder camera met heel veel bezoekers, want er is geen stoel of bankje leeg zo druk is het ,met een hapje en een drankje en zeer goede muziek komen ook wij deze warme middag door en voor je het weet is het 18.00 en is er een pauze om even een hapje te eten en je om te kleden en om 20.00 sta ik weer naast het podium en kondig ik de Countryband Longhorn aan ,ook deze band speelt zeer goede country muziek en het leuke aan deze band is dat het Duo Countryfied ook in deze band speelt,dus denk ik dat het vanavond ook wel goed zit met de country muziek, en Dj Herman draait ook deze avond de verzoekjes, en de zaal is weer helemaal vol met country dansers en bezoekers en iedereen vermaakt zich prima en de vloer blijft goed gevuld , en de Horeca heeft het ook lekker druk met drankjes schenken en eten klaar maken ,en ik leg alles weer vast met de camera, en dat gaat mij ook prima af hahahaha , maar voor je het weet is het weer 0.00 en sluiten we deze super mooie country dag weer af ,en gaan we naar ons huisje en nemen daar een heerlijke douche en een hapje en een drankje en duiken we onze bed lekker in ,wat een mooie dag was dit,dat nemen ze ons nooit meer af ..

Dank je wel Organisatie en Vrijwilligers van het R & G Western team , jullie hebben er een onvergetelijke 11de editie van gemaakt,met super mooi weer erbij.
Artiesten en Dj en geluidsman en van het licht ook hartelijk dank voor jullie inbreng ,we hebben genoten van alle muziek ..
En de Bar en Catering en beveiliging en EHBO mensen ook hartelijk dank voor jullie inzet en aanwezigheid.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier