Zaterdagmorgen even lekker uitslapen dan soort van brunchen en gelijk maar me outfit voor de middag aantrekken buiten is het zeik en zeik nat,Kees helpt her en der met het afvoeren van water ,en ik doe zakjes om me boots op naar de stal, want Buckle Up treed op en Anna McRose en in de avond treed de Terry White Band op ,de pauze muziek wordt verzorgt door Dj Dan.
Frans opent de middag door eerst weer de Familie Verstegen en alle sponsors op te noemen en dan kondigt hij Buckle Up aan en staat de dansvloer al snel vol,de sfeer zit er gelijk goed in en dat zal ook zo blijven zowel op als naast de dansvloer ,iedereen heeft een eigen plek in de stal en we halen natuurlijk een toilet bandje of stempel,we nemen natuurlijk ook eten en drinken en ik neem extreem veel foto’s weer van deze super leuke middag en avond want ook bij de Terry White band staat de vloer gelijk vol en ook dat blijft zo ,de zaterdag was geheel uitverkocht er was geen kaart meer te krijgen ook de camping was vol geboekt.
We genieten van de goede muziek en de vele dansers die hier aanwezig zijn..

Dank je wel Anny & Frans en Fam Verstegen en de vele vrijwilligers dat we weer bij jullie mogen vertoeven en genieten van alles en iedereen op het terrein en de prachtige locatie..
Buckle Up en Terry White Band en ANna McRose en licht en geluid meneer en Dj Dan dank jullie wel voor jullie muzikale inbreng, we hebben genoten van jullie muziek het was weer grandioos.
ALle bezoekers hartelijk dank voor jullie komst deze avond …

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier