De laatste Maandag van het jaar is er weer kerst dansen ,en gaan vele in style naar de dansavond toe zo ook ik natuurlijk, en we hebben best wel een super leuke dansclub en daar zijn nu 4 of 5 nieuwe leden bij gekomen die er ook precies bij passen ,en het allemaal nog lerende zijn ook,en ook zij kwamen leuk in style dat is toch super leuk.
MAnuela en Laura zorgde weer voor een super gave kerstsfeer samen met Leo en Ab en andere vrijwilligers , we kregen een hapje en warme snacks en natuurlijk bij de bar je drankjes te verkrijgen dus zo kwamen wij de avond ook weer door en alle dansen gingen op kerst songs en dat was super gaaf.
Ik zeg tegen iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde en we gaan jullie weer in Januari 2024 zien want dan starten gewoon de danslessen weer…

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier