Vrijdag middag laat vertrokken we in Country style en met me camera naar Voorthuizen , want daar vierde Johan vd Bor zijn 65 ste verjaardag met de Countryband Little Montana en Willy Ann en Saens Countryduo en ook Two of a Kind komt een kijkje nemen en Connected is ook aanwezig ,dus dat wordt een super geslaagde avond zou ik zo zeggen, we betalen onze entree en geven ons cadeau af aan Johan, en zoeken een plek in de zaal die al heel snel vol raakt en er tafels en stoelen nog bij gezet moeten worden , en snel pak ik de camera en leg ik deze super mooie maar vooral drukke en gezellige middag vast , Dj John is er weer voor de verzoekjes en de Country band & Duo’s zingen weer het dak eraf en wij kunnen ons lekker uitleven op de dansvloer en ernaast, Johan word door de vele bezoekers goed in het zonnetje gezet en ook feliciteerde hij Anita en Ini en Bep die ook jarig zijn en zij krijgen ook super mooie grote bossen rozen.
Ook worden alle artiesten en fotografen en vrijwilligers naar voren geroepen die nu maar ook eind Aug bij het KWF 3 daagse Festival belangeloos op zullen treden of aanwezig zullen zijn ,ook zij werden deze avond in het zonnetje gezet met bossen rozen, en ook kon er deze avond geld gestort worden in een emmer voor de KWF .
En natuurlijk hebben we het zowel op de vloer als naast de vloer reuze naar onze zin, bij de bar duurt het soms wel een eeuwigheid voor je je drinken of eten krijgt , dat komt denk ik door personeel te kort of ze worden niet efficient ingezet ,dat is best wel jammer ,want tja na veel dansen krijg je het warm en wil je verkoeling van een drankje of een hapje eten.
Johan heeft een top avond en zie je met verschillende dames over de vloer dansen ,en hij geniet van de grote opkomst ,we hebben weer heel veel bekende gezien en veel gelachen en wat dansen gedanst en dan voor je het weet is deze mooie avond weer ten einde, en koop ik voor het goede doel nog een mooie bloemstuk , en nemen we van heel veel lieve mensen weer afscheid, om in het donker weer op huis aan te rijden.
Het was een top avond en wie weet tot de volgende keer …

Johan vd Bor en de vele Vrijwilligers hartelijk dank voor al jullie inzet en het werk dat jullie steeds verrichten om een locatie mooi te maken met vlaggen en wagen wielen en mooie bloemstukken.
Little Montana en Saens countryduo en Willy Ann en Dj John hartelijk dank voor jullie mooie muziek ,het was super en we hebben op en naast de dansvloer weer genoten.
Voor de kassa Wout en Anita hartelijk dank altijd leuk jullie weer te zien op zo een avond.
De Engh hartelijk dank dat we weer van u lokatie gebruik mochten maken .
Ik zou zeggen iedereen hartelijk dank voor jullie komst and till whe meet again…

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier