Zondag morgen wordt ik door Pam en Johan opgehaald om mee te rijden naar Alkmaar ,waar de 16th Avenue is met Thilly Frank en Patrick Koers een middag vol Country muziek dat gaat ast weer een hele gezellige dag worden,we rijden al bijna bij Alkmaar als we in een file terecht komen,er is een ongeval met twee auto\’s en alles moet naar 1 baan schuiven,gelukkig waren we op tijd vertrokken en komen we precies om 13.00 aan hahaha,andere komen helaas later aan,die reden ook in die file maar ver achter ons,we betalen de entree en we zoeken een leuk plekje op aan de tafel en ik maak gelijk me camera klaar,neem een cup a soup om effe me bloeddruk wat op te peppen want tja ik ben nog niet de oude,moet me conditie en alles weer opbouwen,maar vandaag doe ik lekker rustig aan omdat hart en aderen wat gek doen bij inspanning,en geniet ik van alle mensen ,maak ik een praatje en doe ik 2 a 3 dansjes en zit ik weer op de stoel daarna ,en schiet vanaf me stoel heel wat leuke foto\’s..\r\nEr zijn voor mij best wel veel bekende aanwezig,dus het word een gezellige boel zo ook aan tafel,want bij ons schoof aan Gerda & Cor en Antoinette en Jaap en Tiny en de Dj Petra en Patrick Koers en natuurlijk Pam & Johan we hebben gigantisch veel schik aan de tafel en zingen heel wat songs mee,met deze groot groep werd er ook gegeten,alleen ik at me eigen broodje,maar het eten die de gasten kregen zag er goed uit Kip Sate en Nasi of patat en Kroepkoek en sla,iedereen liet het zich goed smaken..\r\nOOk film ik zo af en toe een song en ben ik dus Live op Facebook en genieten veel mensen met mij mee via de filmpjes,het is zo genieten als je de mensen zoveel plezier ziet maken,en ziet genieten van de muziek het is een perfecte middag,en Johan werd in het diepe gegooid met een heel anders soort geluids systeem dan hij gewent was,hij kreeg van Patric een soort van Tablet in ze handen gedrukt en mocht hij alles regelen qua geluid van Thilly en Patrick hahahaha ja dat was even wennen,maar het ging hem toch wel heel goed af hoor,pluim voor Johan xxx.\r\nEn Ik geniet nog na van de gezelligheid aan tafel en van alle andere bezoekers en de super goede optredens van de artiesten .\r\nGerrit ok heel erg bedankt voor jou foto\’s die ik ook in deze map erbij heb geplaatst,en ook Cor dank je wel voor jou Foto\’s die ik er nog bij ga plaatsen xxx\r\n\r\nThilly Frank en Patrick Koers hartelijk dank voor jullie Muzikale Inbreng,jullie hebben deze middag super goed gedaan met jullie mooie country songs,dank je wel xxx\r\nPetra en Johan en ook dank voor jullie muziek en geluid,..\r\nOOk de locatie dank voor jullie gastvrijheid,en goede bediening en voortreffelijke eten.\r\nEn dan ook alle bezoekers hartelijk dank voor jullie komst en gezelligheid.\r\nEN Pam & Johan dank je wel voor het ophalen en thuis brengen ..\r\n\r\n\r\nik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto\’s’),