Op mijn verjaardag 15 okt reizen we af naar Pernis want we zijn uitgenodigd op Gaby haar 70ste verjaardag,dus schuift mijn verjaardag even wat op hahaha ,Gaby viert haar verjaardag met Familie en vrienden en de countryband Windfall, ik ben ook gevraagd het te fotograferen dus ik ga deze dag voor de jarige job vast leggen, voordat Gaby binnen komt wordt ik al door vele gefeliciteerd en zoek ik met Kees ons plekje op aan een grote tafel met veel bekenden country vrienden, we krijgen een papier in onze handen waar een lied op staat voor Gaby ,als ze binnenkomt zingt iedereen uit volle borst mee en dan is het feliciteren en cadeautjes in ontvangst nemen, ik heb een mooi bord gestipt en geef ook mijn cadeau,ze krijgt vele leuke en persoonlijke cadeautjes stuk voor stuk super leuk en mooi.
Gaby snijd de taart aan met haar kleinkinderen ook dat leggen we even vast ,zo ook foto’s bij de lijst met haar klein kinderen en achter kleinkinderen.
Dan worden Gaby en ikke naar voren geroepen en zingt ook de band ons toe en de hele zaal ,zo super leuk en lief en dan gaat het feest los ,we krijgen gebak en een hapje en een drankje en ik maak veel foto’s bij de foto lijst , ook nemen we foto’s buiten en probeer ik voor de jarige de dag zo leuk mogelijk vast te leggen en ik denk dat dat wel goed gelukt is .
We vermaken ons op en naast de dansvloer en genieten van alle aanwezige, wat een top feest is dit geworden op deze mooie dag ,ook wordt er nog een leuk cadeau een geldboom aan Gaby gegeven namens de dansclub geweldig idee en zo wordt Gaby steeds verrast met weer wat leuks ,en voordat iedereen op huis aan gaat krijgen wij ook een verrassing namelijk een lekker bord eten patat met kroket of frikandel of hamburger en sla het is allemaal goed verzorgt deze dag , we hebben het reuze naar onze zin gehad en heerlijk gegeten en genoten van de band en de mooie familie en vrienden kring van de jarige job ,het was een Geweldig Feest om nooit meer te vergeten.
Dank je wel Gaby en Joop dat wij hierbij aanwezig mochten zijn.

Gaby en Joop dank je wel voor deze mooie dag op mijn verjaardag .
Windfall dank je wel voor jullie inzet en kei goede muziek deze dag .
Het Zweetdruppeltje en alle familie en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt dank jullie wel ,het was een super gaaf feest we hebben genoten,wie weet tot een volgende keer.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier