15 okt yes het is Zaterdag, and its my Biryhday , en we gaan geheel in Country style op weg naar Heerenveen waar Mercurius Events en Githa & Ton een mooi Country festival neer hebben gezet in het Abe Lenstra voetbal Stadion, met 4 top bands waaronder Windfall & Music Road Pilots en ook trad de onbekende Ponderosa op en Ramblin Boots dus dat gaat een top middag en avond worden en ook omdat ik jarig ben wordt dit een super leuk verjaardags feestje met kei goede country muziek, als we met de auto aan komen rijden haast ik me heel snel uit de auto naar de toilette ,en daarna weer terug naar de ingang en halen onze blauwe dag bandjes en gaan dan binnen en al snel heb ik en vele met mij het idee dat we in de kauwgom staan,maar de vloer blijkt daar zo te plakken waarschijnlijk door het geknoei van bier van de voetbal supporters die daar nu niet aanwezig zijn ,we zoeken snel een plek op en we duiken dus bij Country Pam en Johan en Johan en Yvonne aan tafel en daar komen ook Laura en Jerry aanzitten en nog wat later schuiven ook Richard en Jacqueline aan ,we komen er achter als je wat wilt drinken dat je geld in een automaat moet doen en dan rollen de muntjes eruit,die je bij de bar in kan leveren, ik maak de camera klaar en vraag aan de bar of ze me coca cola hebben want daar was voor gezorgt ,want de bar schenkt eigenlijk Pepsi en dat mag ik niet ,de coca cola vinden ze niet ,dus vraag ik aan de organisatie waar ze het hebben neer gezet en dan ineens vind de bar het en kan ik wat drinken,we gaan ook even d stands af en zowel Kees als ik zie een prachtige hoed en later kopen we die ook en ik koop ook een hoed voor me kleindochter, we maken met vele een praatje en lachen wat af , ik krijg veel felicitaties en ook wat leuke en lekkere cadeautjes dat vond ik zo lief en nam het met alle liefde in ontvangst.
We nemen een hapje bij de snackwagen buiten en een drankje en gaan eerst luisteren en dansen op Windfall natuurlijk volle vloer en heerlijke muziek en ik leg alles vast met de fotocamera en in de pauze draait Dj Richard de muziek verzoeken weg en daarna komt Music Road Pilots op het podium , ze houden zich nog in maar na een paar songs knallen ook zei van het podium af met hun muziek ,heerlijk volle vloer en ook hier leg ik alles weer vast en ook genoten de mensen op de stoel naast de vloer ,de 2 bands wisselen af tot het eind van de middag,dan kleed ik me even om en als ik terug loop naar het Stadion zingen de dames uit Pernis happy Birthday to you zo liefffff..
En dan komt begin van de avond de voor ons onbekende Countryband Ponderosa, na 2 bands die staan als een huis op het podium was deze band even andere koek ,maar ook hier gaan de dansers de vloer op of geniet je op de stoel van de muziek ,en dan komt de avond Countryband waar vele op wachten de Ramblin Boots band, zei maken er in de avond nog even een knal feestje van, zo wordt Jerry en ikke naar voren geroepen ivm onze verjaardag ,ik moet van het toilette komen dus Yvonne kwam me halen en eenmaal voor het podium worden we toe gezongen ,en ook zingen ze daarna een song waar we met onze geliefde op konden dansen ,natuurlijk wordt dat gefilmd en gefotografeerd en genoten we van alles en iedereen, wat een geweldige dag is en was dit, ook komen de opblaas gitaren tevoorschijn en gaat de band het publiek in om mensen te voorzien van gitaren , en terwijl de band tussen de bezoekers staat treden ze op terwijl iedereen met een gitaar mee doet ,wat een feest is dat altijd daarna gaan ze weer verder op het podium en voor je het weet is het weer om en nemen we van heel veel mensen afscheid en gaan we in het holst van de nacht weer op naar mijn huis ,pats net op weg snelweg dicht omleiding ,oh zegt kees ik weet een andere weg dus daar heen ,Pats ook die weg dicht dus zat er niks anders op dan de C te volgen en later ergens weer de snelweg op te kunnen , 1 1/2 uur rijden en ook wij zijn thuis en gaan moe maar voldaan na een beschuit met aardbeien ons bed in ,wat een top verjaardag was dit ,kei goede bands op me verjaardag en ik hoef ze niet eens te betalen ,maar heb er wel een super mooie foto reportage aan over gehouden ,dit is een verjaardag om nooit te vergeten …

Mercurius Events en Githa & Ton en Fean Plaza en Abe Lenstra Stadion en de vrijwilligers en Bar personeel ,hartelijk dank voor deze super mooie Country dag ,Het organiseren ervan en de bands die jullie neer hebben gezet het was grandioos ,Wij en vele met ons hebben hiervan genoten,dank jullie wel allemaal jullie hebben bergen werk verzet om deze dag zo speciaal te maken..
Niebel.De leuk dat jullie er ook weer waren en dat we weer mooie hoeden konden score bij jullie ..
Countrybands Windfall & Music Road Pilots en RAmblin Boots (en Panderosa) hartelijk dank voor jullie mooie songs en grandioze optredens,we hebben genoten van jullie heerlijke muziek op naar het volgende Country feest hahahaha.

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier