Zaterdagavond op naar Countrydansen bij Jan & Lia en Jan & Ineke en Gerda & Cor en de vele vrijwilligers in Voorburg.
Voor het goede doel het voortbestaan van het Essensteijn het wijkcentrum is dus alle inkomsten deze avond, dus de entree betalen en geen lootjes want alles is al verkocht hahaha.
Snel naar binnen en een plekje aan de bar had Jan al vrij gehouden, en de zaal is al goed vol en alle tafels zijn al bezet, en krijgt Dj Jan de vele verzoekjes om ze oren en staan de meeste dansers de hele avond op de vloer, er komen hapjes rond en drankjes bij de bar verkrijgbaar voor betaalbare prijzen , en er is ook een loterij waar vele leuke prijzen wonnen.
Ook scoorde ik nog leuke dames schoenen die op het Biljard tafel stonden en had Peter grote heren laarzen ,die voor Kees toch echt te groot waren en van Jan mochten we ze zo mee nemen ,dat was wel heel erg super lief, en ik ben der ook heel erg blij mee want zo word ik ineens wat centimeters groter hahahahaha, en er was ook nog iets met een oprekker van laarzen ,sommige kregen er een heel verkeerd beeld bij na tekst en uitleg van Jan en Jaap en Kees en weet ik veel die zich er mee bemoeide hahaha en de eigenaresse maar uitleg geven hoe het werkelijk hoort ,dat was echt lache ,scheelt dat we bij sommige verhalen met een korreltje zout moeten nemen .
Wat hebben we een top avond gehad , veel gelachen en een dansje gedaan en ook een hapje genomen en veel gedronken , en dan ook nog alles gefotografeerd je ziet dat iedereen gewoon geniet op en naast de dansvloer en dan krijg je super vrolijke foto’s van, en voor je het weet is het weer afscheid nemen en op naar huis toe, en hopelijk komt er snel weer zo een leuke avond..
In totaal hebben ze deze avond een bedrag van 735 euro opgehaald! , en dat is toch super gaaf en heel goed gedaan met ze alle .

Met dank aan Jan Eikenbroek voor de muziek, en Jan en Lia en Ineke en Gerda Ardon voor versieren van de locatie , Cor Ardon en Peter de Hoop en Antoinette Offerman voor de verzorging van de hapjes en drankjes.
Het was een top avond vol leuke dansen en veel gezelligheid.
Een kleine greep poste ik al op me Facebook en nu komt alles ook op me website ,
Ik zou zeggen heel veel kijk plezier..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier