Zondagmorgen op tijd uit bed en ontbijten dan ons gelijk in Country style aankleden en hup op naar T Goy waar Johan Van De Bor zijn Nieuwjaars Country middag met Country Zangeres Conny Lee heeft ,we zouden Wil Turk helpen met de vlaggen op te hangen en de zaal in Country sfeer brengen ,dus om 11 uur waren we met ze alle paraat om de klus te klaren ,en Johan had weer super mooie bloemstukken gemaakt op tafels en bar en bij Conny,de opbrengst gaat weer naar de Kanker bestrijding en zal binnen kort overhandigt worden aan Jeannette.
En dan voor je het weet is de zaal prachtig in Country style en gaat Kees en Nella en Cor en ook Jeanny enzo aan de chocomelk met slagroom en de country gasten en dansers stromen alweer naar binnen en is de zaal al gauw vol, Dj John draait de verzoekjes en die kan gelijk aan de gang hahaha ,en Conny doet 4 sets en dat is voor de vele mensen genieten weer, uit Friesland en Zaanstreek en Zeeland en Amsterdam en Nijkerk en Rosmalen en Harmelen ,je kon het zo gek niet bedenken of daar kwamen de mensen wel vandaan en met ze alle maakte we er een super mooie middag van en we zien ook nog veel leuke dansen voorbij komen.
Met een hapje en een drankje werd er goed gezorgd voor de inwendige mens , de prijzen zijn in T Goy nog erg schappelijk ,waardoor de broodjes weer vlot over de bar gingen en de drankjes ook.
We hebben weer een super gezellige country middag gehad met veel bekende en ook onbekende mensen gezien en voor je het weet is zo een dag weer voorbij en is het van veel bekende weer afscheid nemen en de vlaggen er weer af halen en alles de auto weer in en hup op huis aan ,wij nemen Jeanny mee want bij mij staan nog een stapel sigaren kistjes om te knutselen hahaha en een kaart plank,dus even gezellig bij mij wat drinken nog.
2 mensen hadden pech bij het weggaan met hun zachte banden, gelukkig had Tiny een pomp aanwezig in de ploeg en kon Kees ze helpen de banden op te pompen.

Johan vd Bor en de vele Vrijwilligers hartelijk dank voor al jullie inzet en werk dat jullie steeds verrichten om een locatie mooi te maken.
Conny Lee en Dj John hartelijk dank voor jullie mooie muziek ,het was super.
Voor de kassa man Wout die alleen was omdat Anita ziek was ,hopelijk is ze weer wat opgeknapt
De Ploeg dank voor de goede zorg aan de bar.
Wil Turk hartelijk dank voor de vlaggen ,ze hingen er weer prachtig bij .
Ik zou zeggen iedereen hartelijk dank voor jullie komst weer naar T Goy en hopelijk zien we jullie daar snel weer een keer …

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier