Zaterdag reizen we af naar De Hoeve in Oirschot waar weer een Country Festival plaats zal vinden ,en deze keer treden voor ons op Indian Summer Countryband en Terry White Band en staan er verschillende standjes zoals Niebel en Tony en Paula Loxcks en ik met me kaarten en nog een mevr met beelden en een snack tent .
Het is er volle bak met heel veel country liefhebbers die op en naast de dansvloer zich zelf vermaken, het is ook super mooi weer en dat is goed voor de omzet van de bar en we kunnne er ook lekker eten dus dat gaat helemaal goed komen in het Brabantse land hahahaha.
Ook hebben ze er een kleine camping bij voor wat campers en caravans en tenten en zo breid ook dit leuke festival zich uit.
Het is altijd genieten in Oirschot en ook deze dag is er weer 1 met een gouden randje.
ik zou zeggen heel veel plezier met alle foto’s en de zondag komen er ook nog op .

Indian Summer en Terry White band hartelijk dank voor jullie optreden en super mooie songs,altijd ook goed dansbaar voor ieder wat wils.
geluid en licht mannen ook hartelijk dank en Dj Henk ook hartelijk dank voor jou bijdrage deze dag .

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier