Woensdag avond is het Nieuwjaars dansen in Gala in ‘T Goy ,dus met me laptop in een mooie jurk in me karretje op weg naar T Goy BRRRR erg koud buiten hoor.
LAptop neer zetten en dan komen de dansers binnen en wat zag iedereen er mooi uit deze avond op de dansles ,vele gaven gehoor eraan om in feestelijke kleding te komen, en Bianca is nog ziek dus gaf Manuela les, en die vloog door de muziek heen ,de dansers vroegen gewoon om pauze na 2 weken vakantie hahahaha,we hebben weer een super leuke dans avond gehad en daar heb ik mooie foto’s van gemaakt ,ik zou zeggen heel veel kijkplezier..
En laat een leuke reactie achter in de foto map of een leuke kleine donatie wordt altijd zeer op prijs gesteld om de website in de lucht te houden ..
Fijne avond

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier