Al een jaar kijken we er naar uit ,en dan ineens is het jaar om,Zaterdag morgen pakken we onze spullen in,en kleden we ons geheel in Country style want we gaan het weekend naar de Western Experience in Den Bosch en we mogen overnachten bij Paula,dus moeten we ook nog even extra kleding en hoed en boots mee nemen.

We vertrekken op tijd want ook de VPRO TV gaat mee,die volgen Kees deze dag,want er komt een nieuw programma \”de Verkenners\” dat gaat over mensen die anders leven dan de gewone Nederlander,en dus neemt Kees een aantal mensen op sleeptouw door de hallen heen,we hebben afgesproken bij Artiesten ingang B en we melden ons daar bij Christien,zij doet ons bandjes om en al snel komt de tv ploeg eraan,ook zij worden voorzien van Bandjes en dan als ze een bakkie koffie op hebben gaan we de zaal in,en ik mag er achter aan hobbelen met een Microfoon tussen me borsten hahaha en me camera in me handen,de microfoon moest vast en een draadje moest maar effe heel makkelijk dacht de geluidsman achter me corset,tja zo makkelijk gaat dat niet dus,ik moet het corset losmaken om het draad weg te werken,maar het lukt,en al snel loop ik achter de stoet aan de zaal in,de Tv ploeg kijken hun ogen uit,wisten niet dat de country zo leeft in Nederland,en ze volgen Kees,en ik ja ik raak ze al snel kwijt omdat ik her en der al aan het fotograferen ben en heel veel vrienden en bekende begroet,ook kees begroet heel veel vrienden hahaha en de tv ploeg dan maar even wachten.

Vandaag treden ook Super veel en goede artiesten op zoals o.a. Ted & Helen, Gerard Bierman, Jill Fisher, Claes van der Ster, Beehive, Danny Hendriks band, Ramblin\’boots, The Garth Brooks Experience, Rik Vinke & band,alle optredens die ik die dag zie zijn fatastisch,heerlijk al die country muziek,en al de dansers die de vloer bezetten en hun dansen doen,het is super gezellig en mooi om de volle vloeren te zien,en er zijn verschillende Dj\’s zoals Dj Wil Bos & Aad Eikema en Wim Grashuis en diverse andere die ook verzoekjes draaien van de bezoekers,en dan staan ook weer alle vloeren vol met dansers die hun dans daar laten zien aan de andere bezoekers,ook worden er verschillende Demo\’s gedaan ook van de Catalan Dansers en ook worden er Workshops gegeven,heb je ook nog Paarden Shows zoals de barrel Race en Indianen shows en een schaap herder,je kijkt je ogen uit deze dag,zo ook bij de vele stands,wouw wat een mooie meubels en mooie kleiding en Boots en hoeden en sieraden wou wouw wouw wat veel,ik en vele bezoekers met mij kijken hun ogen uit,Anja Veraa nam voor mij een Hoed mee naar de W.E op bestelling,want een mevr stopte met haar western winkel,en dus kon ik een mooie Bullhide hoed voor een prikkie kopen,ook kwam Coby naar de W.E met een super mooi leer Jasje met sliertjes en kraaltes,die deed zij weg,en die kon ik ook voor een prikje over kopen,en de jas en hoed paste dus ik had 2 super mooie koopjes gedaan,ook kocht ik kraag sieraden en 1 ketting van Coby,ik ben er super blij mee,en vult me country collectie weer mooi aan.\r\nOok heb ik een mooie paars turquiase en witte rok gekocht,helemaal happy daarmee en er is er maar 1 van hihihi,en dan ineens ben ik heel erg moe en moet ik gaan zitten,als ik vraag hoe laat het is blijkt het al 18.30 te zijn en heb ik alleen een ontbijt op,oeps dus snel wat eten kopen en dat even heerlijk op eten,dan weer verder met fotograferen en kramen bekijken en genieten van de artiesten,en dan hoor ik dat Emmy een nieuwe Banner voor Simon heeft gemaakt met een foto van mij,dus ja die ga ik ook even bekijken natuurlijk,ook maak ik leuke duo foto\’s of groeps foto\’s en dans foto\’s, en voor je het weet is het ineens alweer 21.00 en pak ik me spulletes bij Miranda zo ook een Country zomer jurk die ik bij Paula mag passen, en om 21.10 moeten we van veel mensen afscheid nemen, ook van de artiesten,en vele zien we ook morgen weer,dus hup de auto in op naar Paula waar de huiskamer al vol zit met de Bende van ellende hahaha en Kitty en Nel en Marian,maar dat weten wij niet, we zijn al erg snel bij Paula ,eerst even wat makkelijks aan doen en dan de huis kamer in ,waar het erg gezellig is,lekker een drankje en een hapje en een bord bami,het is erg gezellig en een mooie afsluiting van een super mooie dag . moe maar voldaan duiken we later ons bedje in bij PAula en zijn we al heel snel in Dromen land.

Western Experience Organisatie hartelijk dank dat jullie weer een top dag hebben neer gezet zonder reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar jullie geen geweldig country feest,met Kei goede artiesten en super mooie kramen ,mooie indeling,het was top,grandioos genoten van alles en iedereen ,op naar de volgende dag.

Alle artiesten en Dj\’s dank voor jullie kei goede muziek,zonder jullie geen Country Feestje en licht en geluid mensen dank voor u inzet,ook de Demo\’s en Workshops dank dank dank we hebben van alles en iedereen genoten ..\r\n\r\nEn dan alle bezoekers dank voor jullie komst,het was super leuk dat jullie in zulke grote getallen aanwezig waren.

ik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij .

Dank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto’s.