Music Hall Edition 1 Bye Bye Love celebration of The Everly brothers wordt door Sylvia Budie productions georganiseerd.

ner treden voor u op ..\r\nBlue Velvet met Randal Vitlis,Marcel Parijs,Pepijn Van Henk,Fons Schultz,Wally Lucardi,Don Heyne..\r\n\r\nBye Bye Love Met Simon Burridge,Harold Roso,Randal Vitalis,Alex Dutrieux, Pepijn Van Herk,Roy Poncin,Wesley Marotel.\r\n\r\nSongs Of America met Harold Roso,Randal Vitalis,Simon Burrige,Alex Dutrieux,Pepijn van Herk,Roy Poncin,Wesley Marotel\r\n\r\n\r\n Zaterdag avond maak ik me klaar om af te reizen naar Leerdam,waar Simon Devon Burridge gaat optreden als The Everly Brothers,ik had hem in Houten gemist ivm een bruiloft,dus wilde dit echt niet missen,Kees is in Oosterwolde op een Motor treffen en heeft daar topless bediening en varken aan het spit,en ik word opgehaald door Pam en Johan om naar Leerdam te gaan,niet echt Country was mij al verteld,dus nog een heel gedoe om het juiste aan te trekken,twijfel twijfel tot Pam zegt ja nu kiezen hoor we gaan zo rijden ,dus staan zo aan je deur,ok strakke broek en boots een truitje en een colbert en geen hoed,en dan staan ze aan de deur,we rijden binnen door naar Leerdam en zijn er vrij snel,bij binnenkomst lopen we tegen een saloon aan,euh geen country toch ??\r\nik ga weer twijfelen dus hahaha,betalen netjes de entree en zoeken een plaatsje,Pam en Johan zetten hun spullen al neer bij Amy Lee Bennet en ik ga daar ook bij,want er is nog plek ook voor Lydia & Anja die komen ook nog ,en ook zoude Wil en Riet komen,dus de tafel is dan vol,terwijl ik ook naar de tafel loop kom ik Rob tegen die meld dat er bij hun aan tafel ook nog plek is,maar ja wij krijgen nog meer mensen bij ons en dan is 4 stoelen te weinig die zei nog aan de tafel vrij hebben,dus kunnen bij hun ook nog andere aanschuiven,ik zet me spullen neer en begroet wat bekende,dat zijn er niet extreem veel en neem een heerlijke cup a soup,met dank aan Johan die me een heet water gaf,we zitten heerlijk als Anja en Lydia ook binnen komen ,ik maak me camera klaar en hoop dat de avond maar snel gaat beginnen,want ik ben heel erg benieuwd naar de muziek,Wil en Riet melden zich vanwege ziek zijn af helaas ,dus die gaan deze super mooie avond missen.\r\nEn dan eindelijk gaan ze van start ,Simon kondigt de avond aan en de eerste band Blue Velvet gaat het podium op,super mooie en goede muziek en al snel staat de vloer ook vol met dansers dan,de jongens spelen super goed op het podium,geluid is goed de verlichting heel mooi,toppie dus ,en dan na een lange pauze en wisseling van muzikanten komt dan eindelijk Bye Bye Love The Everly Brothers op het podium,wouw wat een heerlijke songs,we kunnen vele songs mee zingen en genieten van wat er op het podium allemaal gebeurt,maar ook van de dansers op de vloer,het is hartstikke gezellig zo kunnen we nog wel uren vertoeven hoor,en ik vind het toch heel erg jammer dat ik de hele theater show van de Everly Brothers heb gemist in Houten,maar gelukkig ben ik er deze avond wel bij,en maak ik toch nog die muziek mee,ik vond het geweldig en de mensen aan onze tafel ook,geluid en licht het was super goed geregeld ook tijdens deze set..\r\nEn dan is er een Cd Uitreiking van Randal Vitalis,ik hoorde hem voor het eerst en sommige andere dames ook,maar wat een super mooie country stem heeft deze zanger,hopelijk gaan we daar nog heel veel meer van horen,hij was super goed,zijn dochter en vader kwamen ook op het podium om de cd uit te reiken,en natuurlijk song hij een song van de cd,en kon je later op je entree lot een cd of shirt winnen,ik kocht de cd en ben er super blij mee.\r\nEn dan is er een hele hele lange pauze want dan wordt het podium weer omgebouwd en staat ineens ook het vrijheids beeld op het podium en Marlyn Monroe en Elvis en dan staan daar de artiesten die De Songs of America ten gehore brengen in een woord Prachtig,wat gaan ze af en toe uit hun dak met de songs,op het podium swingen ze maar ook op de dansvloer,het dak gaat er nog net niet af in party centrum het Dak,wat een geweldige Show wordt hier neer gezet en wat een werk zit hier achter,Dankzij Sylvia Budie en de vele mensen back stage zoals Christien wordt deze show mogelijk gemaakt,mensen van geluid en licht ook hartelijk dank,jullie doen het super goed,ik vermaak me soms even op de dansvloer en met de camera en natuurlijk ben ik ook zo af en toe een keer Live op facebook om mensen die er niet bij kunnen zijn mee te laten genieten van de mooie avond die ik dan mee maak,en de mooie muziek die ik daar hoor,top wat een geslaagde avond was dit,als afsluiter treed Blue Velvet nog op en dan gaan we weer iedereen gedag zeggen en mag ik met Anja en Lydia mee naar huis,zij zetten me in Werkhoven af en gaan dan ook verder door naar Bunnik,Kees sms ik nog even dat ik veilig en wel thuis ben,hij reageert wat later en zegt Sorry ik ben aangeschoten,gelukkig blijft hij in Oosterwolde slapen en zie ik hem hopelijk zondag nog even hahaha..\r\nIk ga me bedje in het is al laat,maar oh wat een super geslaagde avond heb ik weer gehad met heel veel leuke en lieve mensen om me heen,het was top.\r\n\r\nDank Sylvia Budie en alle vrijwilligers en geluid en licht mensen en iet te vergeten alle artiesten,dank voor alles,het was een super geslaagde avond,wie weet komt er nog een edition 2 hahaha en dan hoop ik dat Kees ook mee kan ..’),

(412,’Golden Oldies Avond in Zoeterwoude’,’2019-03-02 19:30:00′,’En het is weer zover,Marian & Poldie en Hans & Linda hebben weer een Golden Oldies avond in Zoeterwoude..\r\nDaar hebben we heel veel zin in,bijna had ik ons af moeten melden omdat Kees al een week ziek (verkouden)was en dus bij hem thuis bleef,en ik na me dagje Scheveningen haast niet kan lopen ivm pijnlijke enkels,maar gelukkig is Kees opgeknapt en komt hij me halen en masseert effe de voeten en enkels voor we weg gaan,zodat ik hopelijk de avond red zonder me krukken.\r\nWe zijn blij elkaar weer te zien,en we zijn vrij snel in Zoeterwoude,vinden nog een laatste parkeer plek,en waaien zowat de auto uit,snel entree betalen en de zaal in,waar we echt heel veel oude bekende zien,Jaap en Elly en Cees en Linda en Ria en ook Jan & Lia en Rob & Diana en Gerda & Cor en Gaby en Liesbeth en Nel & Sophia en Stefan & Sandra & Esmeralda en Edwin en vrouw en Kids en vele vele vele meer,als we de meeste begroet hebben hebben Gerda en Cor nog 2 stoelen vrij voor ons,dus daar kunnen we onze jassen ophangen en ga ik de camera klaar maken om de dansers weer vast te leggen en natuurlijk ga ik ook zo af en toe live op facebook,om de mensen thuis ook mee te laten genieten die hier niet bij aanwezig kunnen zijn omdat ze zich zelf ziek hebben af gemeld.\r\nOOk breng ik de groetjes over van Emmy en Cj die ik nog even op messenger had voordat ik vertrok.\r\nHet is een Golden Oldies avond,dus hele oude gouden dansen komen deze avond langs,Kees is veel op de vloer te vinden met die oude dansen of hij zit of staat bij wat vrouwen,Jan dolt weer heerlijk met Kees,Ellen en dochter is in style en ik dit keer niet,ja wel in country style met strakke broek en jasje maar niet in jurk,nu een keer anders om dus,sommige heren vonden me een lekkere kont hebben,die normaal verstopt zit in een wijde rok,waarop Kees bij 1 van de dames ook zijn hand op haar kont legt,de vrouw schrikt,en kijkt erg vuil naar kees,Kees zegt dat haar man het deed,die schut nee,dan wijst Kees naar Cor,hij zegt ik doe niks heb me handen thuis hahahaha en dan kijkt ze weer naar Kees,tot ze het grapje hoort wat haar man bij mij deed,toen snapte ze de clou en was het niet erg dat Kees ze hand daar even had liggen hahahaha.\r\nHet is een top avond,door Marian en Pol en Hans en Linda goed verzorgt met hapjes en super goede muziek en dansen,iedereen is weer zeer te spreken over de sfeer,en de muziek,en de leuke dansen die gedaan kunnen worden,zoals ook wat koppeldansen,1tje doe ik er mee,maar zeg wel tegen Kees hou me alstublieft goed vast,want ik ben bang dat ik bij me enkels af zou breken ..\r\nOok spreken we met Ellie af om een keer op de Trike met mooi weer te gaan toeren,altijd super leuk om dat te doen,dus laat het mooie weer maar komen zou ik zo zeggen,ik maak een praatje met Jaap altijd leuk hem te zien,ook met Rob en Diana en Gerda en Cor en Gaby en Lia en Jan en Liesbeth en Cees hij vermaakte zich helemaal met de heerlijke muziek op de stoel ook al danst hij niet,ik zat heerlijk met me kont op de stoel van dit alles te genieten en zo af en toe stond ik even op om te fotograferen of te filmen..\r\nWat een top avond is het weer geworden,wat een lol hebben we weer gehad op naar 12 oktober dan is weer de volgende Golden Oldies avond in Zoeterwoude.wie weet tot snel xxx.\r\n\r\nDe organistaie en vrijwilligers hartelijk dank voor deze super gezellige dans avond,wij hebben met alle aanwezige super genoten van de muziek de leuke oude dansen en de gezellige sfeeer…\r\nOp naar de volgende x .\r\n\r\nik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto\’s\r\n’),

(413,’Country Line dance avond bij Lia & jan in Voorburg’,’2019-03-09 19:30:00′,’Zaterdag avond maken we ons weer kaar om af te reizen naar Voorburg,waar weer een gezellige country dans avond is,Dj jan Eikenbroek verzorgt de verzoekjes daar,er komen heel veel goud van oud dansen voorbij,heerlijk die oude dansen,we vermaken ons prima aan de bar,waar Cor ons voorziet van een drankje en de dames voorzien ons van hapjes,en er is ook een koud buffetje,waar heerlijke salade en toast en worst en kaas en kruiden boter staat mmm heerlijk hoor zo een hapje als je je inspant op de dansvloer,ook zijn er leuke prijzen op een tafel gezet,bij binnenkomst betaal je de entree en kun je lootjes kopen,zo steun je de dans avond ook extra,en kunnen ze een tafel vullen met leuke prijzen,ik heb niks ,dus ga weer lekker dansen en leg de avond vast door middel van me foto camera,en maak her en der een praatje met wat dames en heren..\r\nKees sandwitcht me nog even tussen jan en hem in,daardoor zit een sliert van me jasje vast aan me oorbel pffff,en natuurlijk moeten beide kerels even een bril opzetten om me te bevrijden whahahaha,kees krijgt een halve leesbril van Cor ,want kees heeft niks bij hem,oh oh die twee zijn net een stel kwaje jongens,soms zou je ze !!!,maar ze zijn ook weer heel lief,dus tja we nemen ze maar zoals ze zijn,knetter gek dus hahaha,Ja sluit de avond af met een leuke single wals kring dans,ik fotografeer eerst en dan dans ik ook nog even mee..En dan voor je het weet is zo een gezellige avond weer voorbij,wat jammer nou van ons had het nog wel even door mogen gaan hoor..\r\nWe hebben genoten en gaan aan het eind van de avond nog mee met Lia en Jan en overnachten daar,en ontbijten er ook nog gezellig,en dan is het weer tussen de middag en gaan we weer op huis aan,tja weer een leuke avond voorbij…\r\n\r\nDe organistaie en vrijwilligers hartelijk dank voor deze super gezellige dans avond,wij hebben met alle aanwezige super genoten van de muziek de leuke oude en nieuwe dansen en de gezellige sfeeer…\r\nOp naar de volgende x .\r\n\r\nik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto\’s\r\n’),