Zaterdag morgen is het weer bijtijds op, als ik me Caravan uit kom zitten Trudy en Corry en Tessa en vriendin al heerlijk aan een ontbijtje,ik groet ze even en kleed me dan aan voor het ontbijt,ook Kees komt te voorschijn en heeft alweer veel plezier met de dames aan de overkant hahaha altijd gezellig als we zo bij elkaar staan,geen schaduw pal in de zon,dus dat word weer heerlijk bakken vandaag,Kees heeft wel onze partytet en parasol zo neer gezet dat ook Corry en Trudy wat schaduw ervan hebben.\r\nAls we ontbeten hebben hoor ik al de eerste muziek klanken vanuit de feesttent komen,oh oh ben ik dan al te laat pffff snel me zomer outfitje aan en hup camera pakken en op naar de feest tent en het festival terrein..\r\nEr komt weer een super mooie en warme countrydag aan met de volgend artiesten Robbie Masters & Lottman en Daddy Redneck en Indian Summer Countryband & Triple Jack & Terry White and Friends dus dat word een mooie dansdag voor de vele bezoekers of heerlijk luisteren kan ook.\r\nIk vermaak me prima met alle gasten en country vrienden die hier ook aanwezig zijn,eet zo af en toe wat bij willem,want hij heeft echt super lekkere broodjes,ook neem ik zo af e toe een ijsje en maak een rondje over het terrein,zo af en toe zoeken vele en zo ook ik de schaduw op aast de feest tent,wat een verademing om daar even te mogen zitten,de zij kanten van de feest tent zijn omhoog gerold zodat er frisse lucht in de tent komt,dat was wel even nodig in deze hitte,en iedereen heeft het warm maar toch komt de dansvloer vol als Robbie Masters optreed en ook als Robert Lottman erbij komt,hij zal later in de middag ook nog even terug komen op verzoek van de Wens Ambulance,hoed af voor deze zanger die een lieve country vriendin van ons alle toe zingt wetende dat ze niet lang meer te leven heeft,dat lijkt me heel zwaar en ook heel emotioneel,je hebt het heel goed gedaan Robert Lottman xxx dank je wel namens vele van ons..\r\nKees vermaakt zich wel met jenka en Mandy en Pol en Jan en vele andere,ik ben hem de hele dag zo een beetje kwijt,en later blijkt dat hij op de camping is bij Tanja & Rene en Friends en daar heerlijk aan het vis BBQen is,ik mis dat smsje of ik ook mee wil bbqen, omdat ik druk ben met de camera en me omkleden voor de avond,en we zijn ook nog de gerookte vis vergeten op te halen bij Siem,we hadden er 4 besteld,maar die mogen we later ophalen en dat doen we dan ook…\r\nEn dan is het de beurt aan Countryband Indian summer die ook de hele vloer vol krijgt en zo ook achter in de tent of naast de tent staan mensen te dansen,de dansvloer waar al 2 mensen op gevallen zijn en later weer 2 is niet echt prettig en voor mij wat eng aangezien ik wat breekbaar ben met me brosse bot en ook ik dans er niet graag op dus,want ik raak ook steeds uit onbalans op die vloer door de randen die omhoog komen van elke plaat als je der op staat,nu snap ik waarom vele voor in de tent dansen bij de bar,ik sluit me later daar ook bij aan ,of ik dans met Kees een koppeldans en hij houd mij in balans op de vloer,de band speelt supergoed,Trudy die het rustig aan moet doen gooit toch alles in de strijd en wat genieten we van haar stem en van de boy\’s,en wat horen we weer super mooie songs voorbij komen,Indian Summer word afgelost door Terry White And Friends,ook deze band in nieuwe een formatie krijgt iedereen aan het dansen op of naast de vloer,heerlijk om deze band te zien spelen,ze stralen op het podium ondanks die extreme hitte,en dan komt er voor vele van ons een onbekende band,de drummer is 16 jaar hoorde ik,en de gitarist en de enige jonge dame in de band zijn broer en zus ik ken deze band niet,dus ben heel benieuwd wat zij neer zetten op het podium ,wat hun songs zijn,en zijn ze dansbaar,nou de band heet Triple Jack en wat knallen ze op dat podium,en je kan er heel veel op dansen,maar ook veel mensen waaronder ikzelf staan voor het podium mee te genieten van het optreden dat zij daar neer zetten,wat zijn ze goed,zo jong als ze zijn zetten ze mooie sets neer,en zijn vele verbaast over wat we nu even gezien hebben,ik hoop deze band ook vaker tegen te komen,want ze zijn echt steen goed en dan voor je het weet sluit Terry White and friends de avond af en lopen we allemaal weer terug naar onze caravan en nemen daar met de meiden nog een afzakkertje voor we ons bedje weer induiken,wat was het weer een mooie dag\r\n\r\nDank aan de Organisatie CWF Limburg in Herckenbosch vol lekkere Country muziek en dank aan de Presentator en Dj Dan voor de vele verzoekjes en de dag aan ekaar praten,en niet te vergeten dank aan alle Artiesten voor de heerlijke dans nummers en songs, en geluid en licht ook dank u wel,zonder jullie geen feestje…..\r\nEn natuurlijk niet te vergeten alle sponsoren en country liefhebbers en dansers en genodigde bezoekers,zonder jullie ook geen feestje,ik wens jullie heel veel kijk plezier in deze foto map..\r\n\r\n\r\nik zou het heel erg op prijs stellen als u de tijd neemt om een reactie in de foto map te schrijven,dat mag als gast of aangemeld.\r\n\r\nHelp me het smoelenboek aan te vullen met namen van de Country line dansers,ziet u u zelf alleen of met een ander op de foto staan,en u bent erg goed te zien,mal dan de url van de foto en u naam naar goldengirllcountry@gmail.com,dan plaats ik u in het smoelenboek erbij …\r\nDank u wel xxx en heel veel plezier met het bekijken van de foto\’s’),